Ζωή

6/12/17 12:26

τελ. ενημ.: 6/12/17 18:22

Η GOOGLE επιστρέφει στη Χίο

ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΨΗΦΙΑΚΟΥ MARKETING ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν ένα ψηφιακό σεμινάριο marketing από τη μεγαλύτερη εταιρεία διαδικτυακών υπηρεσιών, τη Google, θα έχουν την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου οι φοιτητές του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του  Πανεπιστημίου Αιγαίου,  στο αμφιθέατρο «Γιάννης Καράλης».

Πρόκειται για σεμινάριο που διοργανώνεται από  τη Google με την υποστήριξη του  Ερευνητικού  Εργαστήριου  Wave Lab και των μεταπτυχιακών προγραμμάτων Executive MBA και ΔΠΜΣ Τουρισμού. Το σεμινάριο  απευθύνεται στους  προπτυχιακούς- μεταπτυχιακούς φοιτητές και υποψήφιους  διδάκτορες της Σχολής Επιστημών της Διοίκησης (ΤΔΕ, ΤΝΕΥ, ΤΜΟΔ, ΤΟΔΙΤ) που δήλωσαν συμμετοχή.

Στόχος του είναι να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να αναπτύξουν  ψηφιακές δεξιότητες και να αποκτήσουν  μία καλή βάση γνώσεων για τις μηχανές αναζήτησης, τη ψηφιακή διαφήμιση, τα web analytics, το social media marketing, κλ.π.. Ως πεδίο εφαρμογής, θα συζητηθούν περιπτώσεις από τον κλάδο του τουρισμού.
Στη συνέχεια ο υποψήφιος διδάκτορας του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων,  Γιώργος Μπίθας, θα παρουσιάσει την εμπειρία του από την πρόσφατη επίσκεψή του σε ερευνητικά κέντρα κι επιχειρήσεις στις ΗΠΑ. Είναι ένας από τους 10 Έλληνες που επιλέχθηκαν από το Αμερικανικό Υπουργείο Εξωτερικών (U.S. State Department) για να συμμετάσχουν στο φετινό International Visitor Leadership Program (IVLP), στη θεματική περιοχή «Promoting Youth Entrepreneurship and Higher Education in the United States».

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης από τη Google και όσοι φοιτητές έχουν εγγραφεί ηλεκτρονικά θα πρέπει να βρίσκονται στην είσοδο του αμφιθεάτρου στις 13:00 για να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες εγγραφής τους, ενώ όσοι δεν παρουσιαστούν μέχρι στις  13:45 θα χάνουν τη θέση τους και θα δίνεται σε άλλους φοιτητές που δεν πρόλαβαν να εγγραφούν  ηλεκτρονικά.  Το σεμινάριο θα ξεκινήσει στις 14:00 και θα ολοκληρωθεί στις 18:00.