7.5.2018 13:57

Εξωραϊσμού συνέχεια από τον ΕΕΑΣ Κοφινά Σίφι…

Συνεχίζονται με επιτυχία οι εθελοντικές πρωτοβουλίες των συλλόγων του νησιού μας, οι οποίοι δεν επαναπαύονται και αναλαμβάνουν δράσεις άλλοτε καθαρισμού και άλλοτε καλλωπισμού. Σειρά  αυτή τη φορά είχε ο Σύλλογος ΕΕΑΣ Κοφινά Σίφι ,τα μέλη του οποίου αφιέρωσαν την Κυριακή τους προκειμένου να εξωραΐσουν την είσοδο από τον περιφερειακό δρόμο προς τον Κοφινά.  Ο συγκεκριμένος χώρος ήταν γεμάτος μπάζα, τα οποία και απομακρύνθηκαν πριν από καιρό πάλι από τον σύλλογο και χθες διαμορφώθηκε ο χώρος, ανοίχθηκαν λάκκοι και  φυτεύτηκαν πάνω από 100 δενδρύλλια και καλλωπιστικά φυτά, (προσφορά κατοίκων και συλλόγου). Παράλληλα τα μέλη του ΕΕΑΣ κλάδεψαν τα υπάρχοντα δέντρα και σχημάτισαν βραχόκηποι.

« Εδώ και πολλά χρόνια προσπαθούμε να κάνουμε κάτι για να ομορφύνει η είσοδος από τον περιφερειακό προς τον Κοφινά. Ο χώρος εκεί ήταν ακαλαίσθητος, γεμάτος με μπάζα, τα οποία απομακρύνθηκαν πριν από καιρό με δική μας φροντίδα . Πρόσφατα κατασκευάστηκε πεζοδρόμιο από το Δήμο Χίου. Στη συνέχεια διαμορφώθηκε ξανά η επιφάνεια και ανοίχτηκαν λάκκοι με την επιστασία μας. Η όλη επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη αφού έχουμε πολλά ακόμα να κάνουμε εκεί, όπως π.χ. καθιστικά με παγκάκια, πέργκολες, και άλλες διαμορφώσεις εδάφους», δηλώνουν στον «π»,  τα μέλη του ΕΕΑΣ Κοφινά.   

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ