9.10.2019 11:02

Επόμενος σταθμός επιχειρηματικότητας… Χίος

Εκδήλωση με θέμα την επιχειρηματικότητα από το Επιμελητήριο Χίου

Το Επιμελητήριο Χίου σε συνεργασία με τον οργανισμό στήριξης της επιχειρηματικότητας Envolve Entrepreneurship (πρώην Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας ΑΜΚΕ), διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα «Επόμενος Σταθμός Επιχειρηματικότητα», την Τετάρτη 16/10/2019 και ώρα 19:00 – 21:00, στην Αίθουσα του Επιμελητηρίου Χίου (Φ. Αργέντη 8).

Το Envolve Entrepreneurship είναι ένας οργανισμός στήριξης της επιχειρηματικότητας, που παρέχει πόρους, εκπαίδευση και προγράμματα βράβευσης για τη νεοφυή επιχειρηματικότητα παγκοσμίως.

Ο οργανισμός ενσωματώνει το πρώην Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας (ΗΕΑ) και το Αμερικανικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας (ΑΕΑ) – προγράμματα τα οποία έχουν αναδείξει 43 νικητές από το 2012, υποστηρίζοντας τη δημιουργία θέσεων εργασίας και την οικονομική ανάπτυξη της Ελλάδας και των Η.Π.Α.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να παρουσιαστούν το EnvolveEntrepreneurshipσε ενδιαφερόμενους τοπικούς επιχειρηματίες και δυνητικούς επιχειρηματίες, καθώς επίσης και η ανάδειξη τοπικών εγχειρημάτων και δράσεων γύρω από την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν δωρεάν συμμετοχή στις συναντήσεις που διοργανώνει το Envolve ακολουθώντας αυτόν τον σύνδεσμο: www.facebook.com/pg/EnvolveGR/events 

Για να μάθετε περισσότερα για το Envolve, επισκεφθείτε το: http://EnvolveGlobal.org

 

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ