30.8.2017 18:08

Έμπνευση, προσωπικός μόχθος, ηθική ικανοποίηση

Διδάγματα υψηλού επιπέδου από μια άρτια διοργάνωση από την αρχή ως το τέλος της. Έγκαιρος προγραμματισμός, ιδεατή προώθηση για αρχή. Παρασύρει στο όραμα φορείς και πρόσωπα που δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τη διοργάνωση. Μετατρέπει τη Χίο σε μια ολοκληρωμένη ομάδα εργασίας για έναν καλό σκοπό. Αυτά τα ... ολίγα έκανε το chiosrunning.

Την ώρα του ημιμαραθωνίου τα στελέχη του δίνουν τα ρέστα τους. Ακατάπαυστη ενεργητικότητα με μαεστρία οργάνωσης. Εκείνα δίνουν πρώτα το παράδειγμα ότι τώρα τα ... δίνουμε όλα.

Μόλις τελειώνουν οι απονομές ο ημιμαραθώνιος συνεχίζεται. Ο «εγκέφαλος» Μιχ. Συμιριώτης όλη μέρα χθες σκάλιζε το φωτογραφικό άλμπουμ του «π» στο fb. Όπου πετύχαινε εθελοντή, τον ευχαριστούσε προσωπικά με μήνυμα του. Υποθέτω ότι δεν περιορίζει εκεί τις ευχαριστίες. Είναι η επιβράβευση σε όσους κόπιασαν για το μικρό θαύμα αρτιότητας στο νησί μας.

Ζηλέψαμε όλοι τα στελέχη του chiosruning για την προσπάθεια, για το πάθος, για το αποτέλεσμα. Θα θέλαμε πολύ να αναλάμβαναν ένα φροντιστήριο και στις αρχές μας για το πώς εμπνέεις, πως μεθοδεύεις, πως οργανώνεις, πως επιτυγχάνεις. Το έχουν ανάγκη...

 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ