31.7.2017 12:03

ΒΙΝΤΕΟ- ΦΩΤΟ: Κέρδισαν τις εντυπώσεις τα γλυπτά του Καρφά

Σε ένα απέραντο καλλιτεχνικό εργαστήρι μετατράπηκε το πρωί της Κυριακής η παραλία του Καρφά, με αφορμή τον διαγωνισμό γλυπτών και κτισμάτων που διοργάνωσε ο ΜΕΟΘ σε συνέχεια της δράσης της Περιηγητικής Λέσχης Χίου.

Δεκάδες μικρά αλλά και μεγάλα παιδιά υπό τις οδηγίες της γλύπτριας- αναπλαστολόγου Ελένης Γιαννακουλάκου δούλεψαν ατομικά αλλά και ομαδικά για πάνω από 3 ώρες δημιουργώντας 24 ξεχωριστά έργα τέχνης με πρώτη ύλη την άμμο.

Κάστρα, χελώνες, μονόκεροι και άλλα ενδιαφέροντα έργα αξιολογήθηκαν από τους κριτές και θαυμάστηκαν από τους λουόμενους. Στους δημιουργούς των τριών πρώτων γλυπτών δόθηκαν βραβεία ενώ σε όλους τους συμμετέχοντες στον διαγωνισμό απονεμήθηκαν αναμνηστικοί έπαινοι συμμετοχής. 

Με χαρά , διμοιουργική φαντασία και ομαδικότητα έφτιαξαν μια διαφορετική παραλία στον Καρφά μικροί και μεγάλοι με γλυπ...

Δημοσιεύτηκε από Kiriakos Frezoulis στις Κυριακή, 30 Ιουλίου 2017

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ