12.5.2017 14:55

ΒΙΝΤΕΟ- Επίσημη πρώτη για την ανακύκλωση των ηλεκτρικών συσκευών

Μετά την ανακύκλωση του πλαστικού, του χαρτιού, του αλουμίνιου και του γυαλιού σειρά παίρνει η ανακύκλωση των ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών, κάτι που είχε προαναγγείλει πριν από ένα μήνα ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γ. Μπελέγρης.

Από το πρωί της Παρασκευής η Υπηρεσία έχει τοποθετήσει στον δημοτικό χώρο στάθμευσης της οδού Καλουτά στα Ταμπάκικα ένα κοντέινερ  μέσα στο οποίο ο καθένας θα μπορεί να εναποθέτει της ηλεκτρικές του συσκευές.

Στη σχετική σύμβαση που υπέγραψε ο Δήμος προβλέπεται ότι αν καταφέρει να συλλέξει σε ετήσια βάση πάνω από 52 τόνους ηλεκτρικών συσκευών τότε θα καταβάλλονται στον Δήμο 100 ευρώ για κάθε τόνο, ενώ κάτω από αυτή την ποσότητα θα πληρώνεται 60 ευρώ ο τόνος.

«Είμαι βέβαιος ότι οι πολίτες της Χίου θα ανταποκριθούν και σε αυτήν την καινούργια προσπάθεια για την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής μας», ανέφερε ο κ. Μπελέγρης καλώντας τους Δημότες να στηρίξουν το νέο εγχείρημα της Υπηρεσίας Καθαριότητας. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ