6.4.2017 13:40

ΒΙΝΤΕΟ - Έδωσαν το αίμα τους οι Λιμενικοί της Χίου

Πάνω από 20 φιάλες αίμα κατάφεραν να συγκεντρώσουν οι Λιμενικοί Υπάλληλοι στο πλαίσιο εθελοντικής αιμοδοσίας που πραγματοποίησαν το πρωί της Πέμπτης στο κτίριο του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χίου. Πρόκειται για την πρώτη αιμοδοσία που πραγματοποιούν οι Λιμενικοί για το 2017 αφού μέσα στο τρέχον έτος θα πραγματοποιήσουν ακόμια μία αντίστοιχη ενέργεια.

Τα μηνύματα πάντως είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά σε επίπεδο νησιού αφού σύμφωνα με την Α. Σωτηρίου από την αρχή του έτους μέχρι σήμερα έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 1.000 φιάλες αίματος, κάτι για το οποίο έχει βοηθήσει και το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας που ανά τρεις μήνες ενημερώνει τους αιμοδότες ότι μπορούν να πραγματοποιήσουν νέα αιμοδοσία.  Όπως εξήγησε πέρα από τις δράσεις του Τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου οι εθελοντές μπορούν να προσέρχονται καθημερινά και στο «Σκυλίτσειο» ώστε να δίνουν αίμα. 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ