29.3.2017 9:28

Ανιχνευτές του 2ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Χίου: Νέα γενιά Πρεσβευτών

Σε λίγες ημέρες, οι ανιχνευτές του 2ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων της Χίου, θα συμμετέχουν στην Πανελλήνια πολιτιστική Δράση του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, που θα διεξαχθεί στο Άργος από 10-14 Απριλίου. Εκεί θα τους δοθεί η ευκαιρία, ως νέα γενιά πρεσβευτών της Χίου, να παρουσιάσουν ιστορικά-αρχιτεκτονικά και πολιτιστικά στοιχεία του Κάμπου μετά από έρευνα που έχουν πραγματοποιήσει και  να προβάλλουν τις ομορφιές και τον πολιτισμό του Κάμπου και του τόπου μας.

Στο πλαίσιο αυτό ξεναγήθηκαν στο Κτήμα Μυλωνάδη (μεταξύ Παναγιάς Συριώτισσας και Αγ. Γεωργίου Σταφυλά), όπου εγνώρισαν-από κοντά- τη μοναδική επισκέψιμη για περίπατο μαρμάρινη στέρνα του κτήματος, μήκους 148 μέτρων, πλάτους 3,10 μέτρων και ύψους 2,50 μέτρων και τον ξαναφτιαγμένο μάγγανο και πηγάδι στην ιδιοκτησία  Γιώργου και Βασίλη , του Λεωνίδα και της  Κικής Μυλωνάδη, από όπου και η φωτογραφία.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ