9.2.2018 12:04

Ανακαλύπτοντας την προσωπογραφία

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΕΧΝΗΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Εργαστήρια για παιδιά ηλικίας 6 έως 9 ετών με θέμα «Ανακαλύπτοντας την προσωπογραφία» θα πραγματοποιήσει η Βάσια Πουλοπούλου, αρχιτέκτονας εσωτερικού χώρου με μεταπτυχιακό στη διδακτική των τεχνών, στο πλαίσιο της έκθεσης Van Gogh Revisited, που θα φιλοξενήσει στην αίθουσα εκθέσεων.

Τα εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν την  Τρίτη 13 και 20 Φεβρουαρίου και την Πέμπτη 15 και 22 Φεβρουαρίου.
«Προτιμώ να ζωγραφίζω μάτια ανθρώπων, παρά καθεδρικούς ναούς», είχε πει ο Van Gogh χαρακτηριστικά, δηλώνοντας την προτίμησή του στις προσωπογραφίες.

Στο εργαστήριο αυτό τα παιδιά θα γνωρίσουν τη ζωή και το έργο του Φλαμανδού ζωγράφου, θα έχουν την ευκαιρία να παρατηρήσουν από κοντά τα έργα της έκθεσης, έργα καλλιτεχνών που εργάστηκαν για τη δημιουργία της ταινίας Loving Vincent, να αποδεσμεύσουν τη φαντασία τους και να ανακαλύψουν νέους τρόπους προσέγγισης για την αποτύπωση ενός πορτραίτου.
Για να δηλώσετε συμμετοχή στα εργαστήρια, μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα του Ομηρείου http://homerion.gr/ και να την καταθέσετε ηλεκτρονικά για την ημερομηνία που σας ενδιαφέρει. Σε κάθε εργαστήριο μπορούν να συμμετέχουν έως 20 παιδιά. Τα μαθήματα θα είναι ωριαία, από τις 18.00 έως και τις 19.00.

 

Ειδήσεις σήμερα

Γίνε Συνδρομητής στον Έντυπο «π». Αποστολή σε όλη την Ελλάδα με 25€/εξάμηνο

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ