12.3.2019 9:38

Αλ. Φράγκου: «Στη Χιακή Αρωγή πιστεύουμε στην αριστεία με ταυτόχρονη προώθηση της κοινωνικής συνοχής»

Με αφορμή την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής των φοιτητών και σπουδαστών, που θα λάβουν τις Φοιτητικές Υποτροφίες 2018-2019, που είχε προκηρύξει η Χιακή Αρωγή, η πρόεδρος, Αλίκη Φράγκου έστειλε σε όλους τους συμμετέχοντες την κάτωθι επιστολή:

 «Εκ μέρους του Δ.Σ της Χιακής Αρωγής, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη συμμετοχή σας στις φοιτητικές υποτροφίες για το ακαδημαϊκό έτος 2018 – 2019. Για πρώτη χρονιά φέτος, η Χιακή Αρωγή αποφάσισε τη χορήγηση δύο υποτροφιών σε μαθητές της Χίου που εισάγονται στην τριτοβάθμια εκπαίδευση κατά τρέχον ακαδημαϊκό έτος. Φιλοδοξούμε να κάνουμε τη νέα αυτή δράση μας, θεσμό για το νησί, που θα στηρίζει την προσπάθεια των νέων μας. Τα κριτήρια είναι ακαδημαϊκά και κοινωνικά, καθώς στη Χιακή Αρωγή πιστεύουμε στην αριστεία με ταυτόχρονη προώθηση της κοινωνικής συνοχής.

Η συμμετοχή, ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας. Πέρα από το μεγάλο αριθμό, εξαιρετικά υψηλό ήταν και το επίπεδο των αιτήσεων. Αυτό έκανε το έργο της επιλογής πολύ δύσκολο και τον ανταγωνισμό μεταξύ των υποψηφίων έντονο. Μετά από ιδιαίτερη προσπάθεια, καταλήξαμε σε δύο υποψήφιους οι οποίοι κατά την κρίση της Επιτροπής Επιλογής ήταν οι επικρατέστεροι, ενώ θα απονεμηθεί εύφημος μνεία σε μία ακόμη υποψήφια. Η απονομή των βραβείων θα γίνει σε ειδική εκδήλωση της Χιακής Αρωγής στις 16 Μαρτίου 2019. Θα ήθελα να σας συγχαρώ για τη συμμετοχή και για όσα έχετε πετύχει μέχρι σήμερα. Εύχομαι να συνεχίσετε την προσπάθεια και να έχετε κάθε επιτυχία και πρόοδο σε κάθε σας βήμα σήμερα και στο μέλλον».

 

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ