Ζωή

1/11/17 14:21

τελ. ενημ.: 20/2/18 18:53

5 δυνατά trend του φετινού χειμώνα

Με την θερμοκρασία ήδη να αλλάζει, είναι καιρός να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε την προετοιμασία των σπιτιών μας για τον ερχόμενο χειμώνα και τις νέες τάσεις που θα μας φέρει.

Υπάρχουν μερικές συναρπαστικές τάσεις που πρέπει να λάβουμε υπόψη μας αυτό το φθινόπωρο και που θα συνεχίσουν να εξελίσσονται μέσα στον χειμώνα.

  1.  Βαθιές και σκοτεινές αποχρώσεις, όπως σκουρόχρωμα πράσινα και μπλε, τόσο στους τοίχους και τα υφάσματα, όσο και στα διακοσμητικά στοιχεία που θα χαρίσουν στο τελικό αποτέλεσμα ζεστασιά και μυστήριο.
  2. Τα φυσικά υλικά και οι γήινοι τόνοι κάνουν και πάλι την εμφάνιση τους, σε πιο ζεστά χρώματα, ενώ τα φυτά εσωτερικού χώρου είναι απαραίτητα για ένα πιο ζωντανό και φρέσκο περιβάλλον.
  3. Το βελούδο γυρίζει και πάλι στη θέση του σαν βασιλιάς του χειμωνιάτικου decor, σε όλες τους τις αποχρώσεις και εφαρμόζεται σε κάθε στυλ διακόσμησης, κλασικό ή μοντέρνο.
  4. Οι μονοχρωμίες σε δωμάτια ή και μεμονωμένες γωνιές του σπιτιού, όπως για παράδειγμα μία είσοδο, έρχονται και πάλι στο προσκήνιο τονίζοντας την αυστηρότητα των κρύων ημερών.
  5. Τέλος έντονα γεωμετρικά σχέδια συνεχίζουν να είναι μέσα στις τάσεις του φετινού φθινοπώρου και του χειμώνα.

 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση