26.3.2019 9:48

420 οι μέχρι στιγμής εγγραφές στο Σχολείο Τουρισμού… sold out τα εργαστήρια

Ανακοινώθηκαν οι ομιλητές, το πρόγραμμα, τα εργαστήρια

Οι εγγραφές έχουν φτάσει ήδη στις 420, οι μισοί είναι από την αγορά (επιχειρηματίες και εργαζόμενοι στον τουρισμό ή άλλους κλάδους) και οι υπόλοιποι είναι φοιτητές. Οι εθελοντές έχουν ξεπεράσει τους 20. Σήμερα θα κάνουμε το στήσιμο του σκηνικού και τις υπόλοιπες προετοιμασίες στο Ομήρειο.

Την τοπική διοργάνωση έχουν αναλάβει ο Δήμος Χίου και το Επιμελητήριο Χίου με την υποστήριξη πάνω από 40(!) τοπικών χορηγών.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει όπως και πέρσι πρακτικές γνώσεις που μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει άμεσα στην καθημερινότητα του.

Ιδιαίτερη βαρύτητα έχει η ομιλία του Γρηγόρη Τάσιου, προέδρου της ΠΟΞ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων) και του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής που θα μιλήσει για το επίκαιρο για τη Χίο θέμα των οργανισμών τουρισμού.

Οι επιχειρηματίες και οι εργαζόμενοι στην εστίαση, ένας κλάδος που έχει ανάγκη περισσότερο από άλλους την επαγγελματική κατάρτιση, θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν μια ενδιαφέρουσα παρουσίαση από τον Παναγιώτη Κουρέντα για το πως μετατρέπουμε το Μενού από "απλό χαρτί σε εργαλείο πώλησης" αλλά και από τον Χάρη Τζαννή μια εξίσου ενδιαφέρουσα παρουσίαση για τη σημασία της τοπικής κουζίνας στην ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος.

To Τμήμα Τουρισμού του Πανεπιστημίου Αιγαίου συμμετέχει στο πρόγραμμα με τον Δρ. Αντώνη Γιαννόπουλο με ένα ιδιαίτερα σημαντικό θέμα, αυτό της διαχείρισης των παραπόνων των πελατών "Η στιγμή της αλήθειας για τις υπηρεσίες τουρισμού και φιλοξενίας. Από τα παράπονα στις ανεκτίμητες εμπειρίες save as".

Η ψυχή του σχολείου τουρισμού, διευθύντρια εκπαίδευσης του ΙΝΣΕΤΕ, Λία Ζαμπέτογλου θα αναπτύξει το θέμα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού "Από ταλέντο σε επαγγελματίας. Ο δρόμος των μελλοντικών Star Performers και πως να τους δημιουργήσετε".

Από το πρόγραμμα δε λείπουν τα πάντα επίκαιρα θέματα των social media (Βασίλης Πολύζος - Social Media Marketing), αλλά και των πωλήσεων (Σέργιος Μαζαράκης - Πως να πουλάτε σε δύσκολους πελάτες),

Οι εγγραφές συνεχίζονται και σήμερα στην πλατφόρμα eventora
https://www.eventora.com/el/Events/sxoleio-toyrismoy-ontour-Chiou2

Την Πέμπτη, δεύτερη μέρα του Σχολείου Τουρισμού, θα γίνουν τα τρία εργαστήρια με συμμετοχή αυστηρά για επιχειρηματίες και εργαζόμενους του κλάδου. Τα εργαστήρια έχουν θέμα:

- “Κόστο(λόγια)… ώρα μηδέν!” με τον Παναγιώτη Κουρέντα
- Guest Experience Culture. Ποια η έννοια της εταιρικής και τοπικής κουλτούρας και πως αυτή επηρεάζει άμεσα το επίπεδο της εμπειρίας που προσφέρουμε στους πελάτες/επισκέπτες μας; με τον Βασίλη Βασιλειάδη και
- "Σύγχρονο γαστρονομικό μάρκετινγκ: Τι ζητούν σήμερα οι νέοι καταναλωτές;" με τον Χάρη Τζαννή.

Οι εγγραφές στα εργαστήρια είναι περιορισμένες (25 άτομα ανα εργαστήριο) και έχουν ήδη συμπληρωθεί.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ