30.6.2021 17:00

Υγιεινά σνακ στην παραλία

Οι δροσερές αποδράσεις στις παραλίες κι αυτό το καλοκαίρι μας δίνουν μια νότα αναζωογόνησης και ανακούφισης από την καλοκαιρινή ζέστη.

Οι εξορμήσεις αυτές μπορεί να κρατούν, ανάλογα με τις δουλειές και τις υποχρεώσεις που έχουμε, είτε 1-2 ώρες, είτε και μια ολόκληρη ημέρα.

Κι ενώ είναι αρκετά σημαντικό να προσέχουμε, όσο χρονικό διάστημα είμαστε κάτω από τον ήλιο, τον εαυτό μας και να τον προστατεύουμε από την επικίνδυνη ακτινοβολία, το ίδιο ισχύει και με τη διατροφή μας.

Οι περισσότεροι ίσως πηγαίνοντας στην παραλία με τα απαραίτητα (ψάθες, πετσέτες, αντηλιακά, ρούχα) ξεχνάμε να βάλουμε στις τσάντες μας κάτι για να φάμε. Συνήθως θα πάρουμε κάτι έτοιμο από το δρόμο ή κάτι από κάποιο αναψυκτήριο που θα διαθέτει η παραλία.

Στην πραγματικότητα όμως, ιδέες για θρεπτικά και χορταστικά στην παραλία υπάρχουν, απλώς εμείς δεν τις έχουμε πάντα μπροστά μας.

Ο διατροφολόγος Στέλιος Κάρλος μας δίνει μερικές ιδέες για σνακ στην παραλία και κάνει τις βουτιές μας πιο υγιεινές και απολαυστικές.

Nutr ‘n’ Cook- Στυλιανός Κάρλος Ροδοκανάκη 31

Δέχεται με ραντεβού στα τηλέφωνα: 22711 05399 και  694 652 0583

Facebook: Nutrncook- Στυλιανός Κάρλος

Site: www.nutrncook.gr/

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ