5.6.2024 15:03

5ημερη εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη - Προύσα με το Kanaris Tours

16 έως 20 Ιουλίου 2024

 ΗΜΕΡΑ : Τρίτη 16/7/24

Συγκέντρωση στο τελωνείο στις 07.30 και αναχώρηση στις 08.00 το πρωί από το λιμάνι της Χίου με προορισμό το Τσεσμέ (Παλιά Κρίνη). Άφιξη στο λιμάνι του Τσεσμέ μετά από περίπου 40 λεπτά και μετά τις διατυπώσεις εκεί, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την όμορφη Κωνσταντινούπολη. Τακτοποίηση στα δωμάτια & διανυκτέρευση. Ελεύθερο χρόνο για βόλτα στον μεγάλο πεζόδρομο στην περιοχή του Ταξίμ ο οποίος διασχίζεται από πάρα πολλά στενάκια στα οποία υπάρχουν ανακατεμένα διάσημα εμπορικά μαγαζιά, ζαχαροπλαστεία, εστιατόρια όλων των ειδών, καφετέριες και ο κόσμος κατακλύζει την περιοχή καθημερινά.

 

 ΗΜΕΡΑ : Τετάρτη 17/7/24

Μετά το πρωινό, θα αναχωρήσουμε για να επισκεφτούμε την επιβλητική ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και την ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΙΟΥΣΤΙNΙΑΝΟΥ όπου θα θαυμάσετε τον υπέροχο αισθητικό χώρο, την τεχνική και την διορατικότητα των κατασκευαστών και εμπνευστών. Στην συνέχεια θα δούμε τον ιστορικό ΙΠΠΟΔΡΟΜΟ με τον οβελίσκο του Θεοδοσίου όπου έλαβε μέρος η Στάση του Νίκα. Προαιρετική κρουαζιέρα στον όμορφο Βόσπορο με βαποράκι και το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο & διανυκτέρευση

 

 ΗΜΕΡΑ : Πέμπτη 18/7/24

Μετά το πρωινό, θα αναχωρήσουμε για προσκύνημα στο ΦΑΝΑΡΙ (Άγιος Γεώργιος) και στην ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΒΛΑΧΕΡΝΩΝ όπου εκεί πρωτοψάλθηκε ο Ακάθιστος ύμνος και θα δούμε επίσης την εκκλησία της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΜΠΑΛΟΥΚΛΙΩΤΙΣΑΣ με τους τάφους των πατριαρχών. Επίσης επίσκεψη στο Ντολμά Μπαχτσέ o ανάκτορο Ντολμάμπαχτσε ήταν κατοικία των σουλτάνων και διοικητικό κέντρο της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας από το 1856 μέχρι το 1922, με εξαίρεση την περίοδο 1889-1909 κατά την οποία χρησιμοποιήθηκε το ανάκτορο Γιλντίζ). Επιστροφή στο ξενοδοχείο & διανυκτέρευση.

 

 ΗΜΕΡΑ : Παρασκευή 19/7/24

Μετά το πρωινό, θα ξεκινήσουμε με προαιρετική εκδρομή στην ΠΡΙΓΚΗΠΟ. Στη συνέχεια μέσω Γιάλοβας θα επισκεφθούμε την πανέμορφη και καταπράσινη ΠΡΟΥΣΑ. Μετά την ξενάγηση στην πόλη με τα επιβλητικά τείχη, τον ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ και το ΓΕΣΙΛ ΤΖΑΜΙ, θα υπάρχει ελεύθερος χρόνος για ψώνια στο ΚΟΤΖΑ ΧΑΝ και την αγορά. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση στα δωμάτια, δείπνο και διανυκτέρευση.

 

 ΗΜΕΡΑ : Σάββατο 20/7/24

Νωρίς μετά το πρωινό, επιβίβαση στο πούλμαν με προορισμό το τελωνείο του Τσεσμέ, όπου μετά τις σχετικές διατυπώσεις τελωνείου θα επιβιβαστούμε στο πλοίο και αναχώρηση στις 19.00 για την επιστροφή μας στην Χίο.

ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

 

Τιμή κατ’ άτομο : 375,00 € σε δίκλινο/τρίκλινο δωμάτιο

Στην τιμή περιλαμβάνονται:

  • Εισιτήρια πλοίου Χίο - Τσεσμέ - Χίο

  • 5ημερο πολυτελές πούλμαν για την πραγματοποίηση του προγράμματος

  • Διπλωματούχος Ελληνόφωνος ξεναγός για όλη την διάρκεια της εκδρομής

  • 3 διανυκτερεύσεις στην Κωνσταντινούπολη με πρωινό σε κεντρικό ξενοδοχείο στο Ταξίμ

  • 1 διανυκτέρευση Προύσα με πρωινό & 1 γεύμα σε κεντρικό ξενοδοχείο

  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

  • ΦΠΑ

 

Δεν περιλαμβάνονται είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και προαιρετικές εκδρομές όπως επίσης και ότι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα. Το πρόγραμμα μπορεί να τροποποιηθεί αν ο ξεναγός το κρίνει απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδρομής.

 

Πληροφορίες στα γραφεία του ΚΑΝΑΡΗΣ ΤΟΥΡΣ και στα τηλέφωνα 22710 - 21463, 22710 - 42490. www.kanaristours.gr

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ