19.1.2021 15:32

Η Χίος γαμήλιος προορισμός για επισκέπτες από την Κίνα

Πηγή φώτο: Τόλης Φλιούκας

Δυναμικά προχωράει ο Δήμος Χίου σε συνεργασία με την Περιφέρεια προκειμένου η Χίος να αποτελέσει το 2021 τον ιδανικό προορισμό κυρίως για νεόνυμφους από την Κίνα.

Ο αντιδήμαρχος Κ. Βεργίνας επιβεβαίωσε την εξέλιξη αυτή λέγοντας ότι: «Βρισκόμαστε σε προχωρημένες συζητήσεις με δήμο της Κίνας και έχουμε προωθήσει το σχετικό υλικό».

Το ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι Χίος αναδείχθηκε ως εναλλακτικός προορισμός για το γάμο σε πρόσφατη έκθεση - συνέδριο στη Fujian της Κίνας.

Σε αυτό το πλαίσιο ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Κωνσταντίνος Βεργίνας απέστειλε χαιρετισμό, στον οποίο αναφέρθηκε στις γέφυρες επικοινωνίας που έχουν εμπεδωθεί με επαγγελματικούς φορείς που δραστηριοποιούνται στο συγκεκριμένο τουριστικό τομέα. Επιπροσθέτως, αξίζει να σημειωθεί ότι στα άμεσα πλάνα του Δήμου μας είναι η συνεργασία με το σύλλογο επαγγελματιών φωτογραφιών Χίου προκειμένου να δημιουργηθεί μία ολοκληρωμένη και ποιοτική παρουσίαση για την προώθηση της Χίου ως τον ιδανικό γαμήλιο προορισμό.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ