Τουρισμός

15/6/20 13:27

τελ. ενημ.: 15/6/20 13:28

BINTEO- «Μας ξέρουν στη Βόρεια Ελλάδα, ζητούμενο η σύνδεση»

Σειρά επαφών του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού με τουριστικούς και αυτοδιοικητικούς παράγοντες της Βόρειας Ελλάδας

Την πλήρη ικανοποίησή του για την παρουσίαση των νησιών του Βορείου Αιγαίου στη Βόρεια Ελλάδα, ως τουριστικού προορισμού για τη φετινή σεζόν, εξέφρασε μέσα από δηλώσεις του στον «π» ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Βορείου Αιγαίου Νίκος Νύκτας.

Όπως είπε, οι συναντήσεις που είχε με τους τουριστικούς πράκτορες της Βόρειας Ελλάδας άφησαν θετικό αποτύπωμα, με τον ίδιο να διαπιστώνει την πρόθεση των βορειοελλαδιτών να επισκεφθούν τα νησιά της περιφέρειας για φέτος το καλοκαίρι.

«Τα νησιά του Βορείου Αιγαίου είναι ήδη γνωστά στη Βόρεια Ελλάδα και αυτό είναι το σημαντικό. Αυτό το οποίο μας είπαν αρκετοί έχει να κάνει με τη σύνδεση των περιοχών της Βόρειας Ελλάδας με τα νησιά μας. Ευτυχώς υπάρχει πλοίο από το λιμάνι της Καβάλας 3 φορές την εβδομάδα καθώς και σύνδεση της Λήμνου με την Καβάλα με το πλοίο «Αδαμάντιος Κοραής»», δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης.

Προσκάλεσε μάλιστα τους κατοίκους της Βόρειας Ελλάδας να στηρίξουν το Βόρειο Αιγαίο λέγοντας ότι, αυτό πρέπει να γίνει κυρίως για εθνικούς λόγους καθότι πρόκειται για τα νησιά που φυλάνε Θερμοπύλες στο ανατολικό Αιγαίο.

 

Σχόλια άρθρου: 0