11.7.2024 13:07

Βόμβα με στοιχηματική που σταματάει από την Ελλάδα!

Μεγάλη αναστάτωση έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες η είδηση πως γνωστή στοιχηματική εταιρία είναι έτοιμη να αποχωρήσει από την Ελλάδα. Το SentraGoal.gr έχει το ρεπορτάζ.

Πρόκειται για πληροφορία που έχει φτάσει στα αυτιά μας εδώ και καιρό. Πλέον είναι και επιβεβαιωμένη όμως. Η συγκεκριμένη στοιχηματική εταιρία είναι μια από τις 19 που έχουν λάβει άδεια νόμιμης λειτουργίας στην Ελλάδα. Μάλιστα ήταν μία από τις πρώτες που είχαν πάρει το πράσινο φως από την Επιτροπή Παιγνίων (Ε.Ε.Ε.Π.) τον Ιούλιο του 2021.

Αυτή η εξέλιξη έρχεται μετά από οικονομικές της εκκρεμότητες προς το ελληνικό Δημόσιο, οι οποίες διογκώθηκαν. Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων έχει εκδώσει εις βάρος της ένα από τα μεγαλύτερα πρόστιμα που επέβαλλε το 2023, για την μη καταβολή φορολογικής ενημερότητας. Ωστόσο, η συγκεκριμένη στοιχηματική ούτως, ή άλλως δεν μπορεί να το κάνει.

Βρίσκεται σε αντιδικία με το Δημόσιο για παλιότερη υπόθεση της. Αυτή έχει μεταβιβαστεί στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) κι όσο εκκρεμεί η απόφαση, δεν μπορεί να προχωρήσει και σε έκδοση φορολογικής ενημερότητας.

 

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση »

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ