27.5.2024 12:02

Τραγουδώντας για την Πόλη...

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής η εκδήλωση της Xορωδίας της Ενώσεως Αγιοπαρασκευουσίων Κρήνης Μικράς Ασίας, που παρουσίασε ένα αφιέρωμα στην Άλωση της Πόλης με τίτλο, ‘’Η ΠΟΛΙΣ ΕΑΛΩ’’, με ύμνους, θρήνους και τραγούδια στο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Η γνωστή και καταξιωμένη εκπαιδευτικός κ. Λιάνα Παπανικολάου διάβασε κείμενα σχετικά με την Άλωση. Συμμετείχαν οι μουσικοί Φώτης Μπέζος και Μιράντα Παντελογιάννη.

Συγχαρητήρια στον μαέστρο κ. Παντελογιάννη Στέλιο για την υπέροχη βραδιά. Ρίγη συγκίνησης, χαρά και ευχαρίστηση πλημμύρισαν τις καρδιές όλων όσων συμμετείχαν. Μια εκδήλωση διαφορετική, απόρροια μιας συλλογικής και συντονισμένης προσπάθειας, που ενέπνευσε και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους, για την άριστη, μελωδική και ιδιαιτέρως εξαιρετικά προσεγμένη εκτέλεση των τραγουδιών. 
 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ