15.5.2024 15:46

Ταξίδι στον μαγικό κόσμο της βιβλιοδεσίας!

Την Παρασκευή 17 Μαΐου, στις 7 το απόγευμα, τα Πολιτιστικά Εργαστήρια του Ομηρείου ανοίγουν τις πόρτες τους για την καθιερωμένη ετήσια Έκθεσή τους, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία για να θαυμάσουμε τις δημιουργίες των ταλαντούχων μαθητών τους.

Το Εργαστήρι Βιβλιοδεσίας, παρουσιάζει μια συλλογή έργων που αναδεικνύουν την τέχνη της βιβλιοδεσίας σε όλο της το μεγαλείο. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά δημιουργίες που συνδυάζουν την παραδοσιακή τεχνική με τη σύγχρονη αισθητική, αποδεικνύοντας ότι η βιβλιοδεσία παραμένει μια ζωντανή και εξελισσόμενη μορφή τέχνης.

Για την περίσταση, θα μοιραστούν σελιδοδείκτες με θέματα εμπνευσμένα από τα Ex Libris, καθώς και τρεις παραλλαγές αφισών με θέματα από μαρμαρογραφίες, όλα δημιουργίες του καταξιωμένου Βιβλιοδέτη Τέχνης Κώστα Στείρου. Αυτά τα συλλεκτικά αντικείμενα, προσφορά του Τυπογραφείου «Αλφα Πι», θα δοθούν στους φιλότεχνους επισκέπτες της έκθεσης.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ