13.6.2019 12:53

Τα 19α γενέθλιά του γιόρτασε το Κουκουνάρειο

Τα 365 παιδιά έδωσαν ραντεβού τον Σεπτέμβριο με τους επιμορφωτές τους

Με το τραγούδι « Μακεδονία ξακουστή» από τα μέλη της Βυζαντινής χορωδίας ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ η τελετή λήξης των μαθημάτων στο Κουκουνάρειο Πνευματικό Κέντρο, που φέτος μόνο λειτούργησε 50 τμήματα με 365 μαθητές και 35 καθηγητές.

 Η ψυχή του Κουκουνάρειου, ο εφημέριος της Παναγίας Λατομιτίσσης π. Βασίλειος Φιλιππάκης, φανερά συγκινημένος  για τη δεκαεννιάχρονη πορεία του «πνευματικού του τέκνου», όπως χαρακτηριστικά αποκαλεί το Κουκουνάρειο,  εξέφρασε τις ευχαριστίες του στους καθηγητές και συνεργάτες του που στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια το έργο του Κουκουνάρειου. «Είμαι σίγουρος  ότι με τη δύναμη της Παναγίας που πάντα μας προστατεύει το Κουκουνάρειο θα συνεχίσει για πολλά ακόμη χρόνια να επιμορφώνει μαθητές και ενήλικες. Φέτος λειτούργησαν 50 τμήματα με 35 μαθητές και 365 παιδιά. Είμαι πολύ χαρούμενος που κάθε χρόνο ο αριθμός των παιδιών αυξάνεται και καλώ και άλλους επιμορφωτές να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους

Τα παιδιά παρουσίασαν την ετήσια δουλειά τους  καταχειροκροτούμενα  από τους παρευρισκομένους.

 

Περισσότερες φωτογραφίες στο facebook  του "π"

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ