8.8.2023 15:16

Οι "Θεατροποιοί" βραβεύτηκαν στη Μονεμβασιά με το "Φωνάζει ο κλέφτης" - Σύντομα η παράσταση και στον Καστρομηνά

Μια μεγάλη επιτυχία αποτελεί ήδη για τους ''Θεατροποιούς'' η παράσταση ''Φωνάζει ο κλέφτης'' του Δημήτρη Ψαθά που παίζεται αυτό το καλοκαίρι σε σκηνοθεσία του Σταύρου Σπυράκη.

 Η ομάδα των ''Θεατροποιών'' ξεχώρισε ανάμεσα στις θεατρικές ομάδες που έπαιξαν φέτος στους Μολάους στη Μονεμβασιά, ο ηθοποιός της Γιάννης Τσουμπαριώτης κέρδισε το πρώτο βραβείο δεύτερου ανδρικού ρόλου, όλοι οι ηθοποιοί της ομάδας απέσπασαν τις καλύτερες κριτικές και η ομάδα είχε προταθεί για αλλά εννιά βραβεία.

 Η παράσταση στους Μολάους στη Μονεμβασιά δόθηκε στις 31 Ιουλίου και το βραβείο απονεμήθηκε στην ομάδα των ''Θεατροποιών'' την 1η Αυγούστου.

 Ο σκηνοθέτης της Σταύρος Σπυράκης και όλοι οι ηθοποιοί της παράστασης ''Φωνάζει ο κλέφτης'' το πρω'ί' της Τρίτης 8 Αυγούστου έδωσαν σχετική συνέντευξη τύπου(σύσσωμη η ομάδα)για να ευχαριστήσει το χιακό κοινό που ήδη είχε ανταποκριθεί με μεγάλη θέρμη στις παραστάσεις των Θεατροποιών στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο που ξεχείλισε από κόσμο όλες τις μέρες που παίχτηκε το έργο ''Φωνάζει ο κλέφτης'' για το κοινό της Χίου πριν ταξιδέψει στη Μονέμβασιά.

 Επειδή το έργο άρεσε πολύ στον κόσμο της Χίου, οι ''Θεατροποιοί '' φορτίστηκαν με θετική ενέργεια και κατέκτησαν και το κοινό της Μονεμβασιάς...

 Το έργο θα παιχτεί ξανά στο Θέατρο Καστρομηνά στις 21 και 22 Αυγούστου και τις δύο μέρες στις 9 το βράδυ. Όσοι δεν το έχετε δει...ευκαιρία να το απολαύσετε...είναι υπέροχο...όπως και οι ''Θεατροποιοί''.

 

Δημήτρης Ζαφείρης

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ