6.12.2022 14:25

"Μου 'κάναν ένα προξενιό..." - Θεατρική παράσταση από τον Ψυχιατρικό Ξενώνα Χίου

Ο Ψυχιατρικός Ξενώνας Χίου ''Οίκος Αγάπης'' υποστηρίζοντας έμπρακτα ότι η έκφραση οποιασδήποτε μορφής τέχνης είναι θεραπευτική, ισχυρό εργαλείο κοινωνικής παρέμβασης και επανένταξης, μέσο κατανόησης, έκφρασης των συναισθημάτων και ενδυνάμωσης της προσωπικότητας συνεχίζει τις καλλιτεχνικές του δράσεις. Στόχος μας η γνωριμία , η αποδοχή της διαφορετικότητας και η ομαδικότητα ώστε να εξαλειφθούν διακρίσεις που φέρουν τον ψυχικά ασθενή στο περιθώριο της κοινωνικής ζωής. Για την επίτευξη των στόχων μας ένοικοι, θεραπευτική ομάδα και εθελοντές γίνονται μια αγκαλιά και ζητούν την ενθάρρυνση, την υποστήριξη και το χειροκρότημά σας.

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων της καλλιτεχνικής ομάδας του Ψυχιατρικού Ξενώνα Χίου που απαρτίζεται από τους ενοίκους, θεραπευτές, φίλους και εθελοντές παρουσιάζεται η κωμική θεατρική παράσταση ''Μου’ κάναν ένα προξενιό...''

Τα τρία θεατρικά σκετσάκια βασισμένα σε ταινίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου θα παρουσιαστούν την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022στις 7:00μμ στο Ξενοδοχείο ''Ελληνικό Κάστρο'', το οποίο παραχωρήθηκε ευγενώς για την δράση του Ψυχιατρικού Ξενώνα.

Την σκηνική σύνθεση, επιμέλεια και παρουσίαση έχει η Βάσω Κριτάκη και οι υπόλοιποι συντελεστές είναι Κωνσταντίνα Φακίρη,Δημήτρης Ζαφείρης, , Αφροδίτη Πρωίου, Κυριάκος Μπαλλής, Δημήτρης Μιωτέρης, Χαράλαμπος Σαχτούρης, ΚικήΠαπαγιαννάκη,Ελένη Κατσιώλη,Ειρήνη Χαρέα, Γιώργος Κατσελής,Γιάννης Μερούσης,Γιάννης Παπαναστασίου,Μιχάλης Μαρής,Γιώργος Πολίτης,Μαρία Φαρατζή,Εριέττα Περδικάρη Γιώτα Φραγκομίχαλου, Αθηνά Σγουρούδη,Μαίρη Κουλουρούδη, Αγγελική Περδικάρη και Αθηνά Κόρμαλου-Αντωνίου.

Η συμμετοχή όλων είναι εθελοντική, η είσοδος είναι ελεύθερη και μετά την παράσταση φίλοι και μέλη του Συλλόγου του Ψυχιατρικού Ξενώνα θα προσφέρουν κέρασμα.

«Οι υποστηρικτές της εκδήλωσης, εκτός από το ξενοδοχείο ΄΄Ελληνικό Κάστρο΄΄, είναι ο Γιάννης Παραδείσης-μουσική πλαισίωση, Τμήμα Αισθητικής Τέχνης-Σπουδάστριες του Εσπερινού Λυκείου Χίου, Δώρα Κρομμύδα-Διακόσμηση, Τυπογραφείο ΄΄Τυπογραφή΄΄, το κατάστημα ΄΄Workshop, τα είδη καλλυντικών΄΄BeautyHouse, και η Πόπη Απέσσου, NeloMeci, Ισίδωρος Λοϊζος, Γιάννης Αθάνατος-Υποστήριξη, καθώς και τα ΜΜΕ τους οποίους ευχαριστούμε ιδιαίτερα» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Ψυχιατρικού Ξενώνα Χίου.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ