18.4.2024 10:06

Μία, δύο, τρεις μπαγκέτες και 11 σχολεία

Το πρωί της Τρίτης 16 Απριλίου, συντελέστηκε στο Ομήρειο - και τις δύο φορές που παρουσιάστηκε η εκδήλωση - ένα θαύμα.

Επί σκηνής δύο άξιες μαέστροι, η Φαίδρα Γιαννέλου με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Μουσικού Σχολείου, και η Αγγέλα Τσιμπιρλού με την Παιδική Χορωδία Λύρικα Χίος. Μαζί τους στην ανάγνωση η Καλλιόπη Λιαδή. 

Ο λόγος για την ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ, μία διαδραστική παράσταση, εμπνευσμένη από το παραμύθι της Αγγελικής Μαστρομιχαλάκη, συνδυασμένη με τη χιουμοριστική συμφωνική σουίτα το ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΩΝ ΖΩΩΝ του Καμίλ Σαιν - Σανς. 

Υπήρχε όμως και μία ακόμα μπαγκέτα. Ήταν στα χέρια της Άννας Δανιηλίδη, που έγραψε τη μουσική του παραμυθιού. Αυτή είχε τη δική της ορχήστρα και χορωδία, όλο το ακροατήριο των μαθητών από 11 δημοτικά σχολεία της Χίου!

Δε θέλει πολλά μια εκδήλωση για να έχει εξασφαλίσει την επιτυχία εκ των προτέρων. Η συνταγή είναι μία, πάντα η ίδια και πάντα αποτελεσματική, ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑ.

Ο ενθουσιασμός στο πικ του, τα παιδιά και οι δάσκαλοί τους στο παραλήρημα και η διοργανώτρια ΜΟΥΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ στα ουράνια!

Όλοι άξιοι!

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ