30.4.2024 12:43

Η ετήσια έκθεση φωτογραφίας άγριας φύσης από το Chios Nature και τη Φωτογραφική Λέσχη Χίου

Η περιβαλλοντική ομάδα, Chios Nature, σε συνεργασία με την Φωτογραφική Λέσχη Χίου αναγγέλλει πως από σήμερα και μέχρι το τέλος του Μαΐου ανοίγει η περίοδος υποβολής συμμετοχών για την ετήσια έκθεση φωτογραφίας άγριας φύσης της Χίου, των Οινουσσών και των Ψαρών. 

Αναγνωρίζουμε ότι η προσπάθεια ανάδειξης και εορτασμού της φύσης των νησιών μας είναι περισσότερο συλλογική παρά ανταγωνιστική. Όλοι μας, με τις καθημερινές μας επιλογές συμβάλλουμε στην διατήρηση η καταστροφή του φυσικού μας πλούτου. Παρόλα αυτά κρατάμε το ύφος του διαγωνισμού εφόσον γνωρίζουμε πως δρα ενθαρρυντικά ειδικά στους τόσο σημαντικούς για το μέλλον νεότερους σε ηλικία συμμετέχοντες.

Καλούνται λοιπόν και πάλι όλοι, μικροί-μεγάλοι, ασχέτως εθνικότητας και τόπο διαμονής, να στείλουν υλικό – μέχρι 15 λήψης ο καθένας – και (μεγάλη παράκληση) στην υψηλότερη δυνατή ανάλυση ώστε να μπορούν να εκτυπωθούν ποιοτικά, στον Πρόεδρο της Φωτογραφικής Λέσχης Χίου, Γιάννη Βούλγαρη, κατά προτίμηση δια χειρός στο Βιβλιοπωλείο Πάπυρος,σε ‘στικάκι’ USB, αλλά εναλλακτικά και στην ηλεκτρονική διεύθυνση nikonjohnchi@yahoo.gr

Οι 5 θεματικές ενότητες είναι: Πορτραίτο Ζώου, Η Μαγεία των Φυτών, Η Ανθρώπινη Παρουσία στην Φύση, Άγρια Συμπεριφορά. Η όροι συμμετοχής μας είναι λίγοι: Α) Δεν επιλέγουμε πλάνα που έχουν σαν κύριο θέμα ούτε οικόσιτα ζώα ούτε λουλούδια του μπαξέ. Β) Όλα τα καρέ που υποβάλλουμε θα έχουν τραβηχτεί σε ένα από τα τρία νησιά.

Στοχεύουμε να γίνουν τα εγκαίνια της έκθεσης και πάλι στον φιλόξενο κήπο του κτήματος ΠΕΡΙΒΟΛΙ στον Κάμπο, τον Ιούλιο. Η ακριβής ημερομηνία θα ανακοινωθεί σε δεύτερο χρόνο. Ευχόμαστε οι συμμετοχές όλο και να αυξάνονται. Διαδώστε το!

Ευχαριστούμε θερμά το Βιβλιοπωλείο Πάπυρος

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ