10.8.2023 13:49

Δωρεάν βιβλία από την Ιστορική Βιβλιοθήκη «Κοραής» στην Κεντρική Πλατεία της Χίου

Τη δυνατότητα να αποκτήσουν δωρεάν βιβλία ποικίλου ενδιαφέροντος έχουν από σήμερα επισκέπτες και κάτοικοι του νησιού από μια μικρή βιβλιοθήκη-ντουλάπα που τοποθετήθηκε στην πλατεία Νικολάου Πλαστήρα.

Ο Πρόεδρος του Εφορευτικού Συμβουλίου της Ιστορικής Βιβλιοθήκης «Κοραής», κ. Παύλος Καλογεράκης σε ανάρτησή του αναφέρει:

Στην κεντρική πλατεία της Χίου, πλατεία Νικολάου Πλαστήρα, στον στεγασμένο χώρο, τοποθετήθηκε από την Βιβλιοθήκη Κοραή μια μικρή Βιβλιοθήκη-ντουλάπα με βιβλία ποικίλου ενδιαφέροντος. Προσφέρονται όλα δωρεάν!!! Συμπολίτες και επισκέπτες μπορούν να την επισκεφθούν και να διαλέξουν. Εάν τα βιβλία λιγοστεύουν, πράγμα που θα μας χαροποιεί ιδιαίτερα, θα συμπληρώνουμε!

Παρόμοια βιβλιοθήκη λειτουργεί σε συνεργασία Βιβλιοθήκης Κοραή και Πολιτιστικού Συλλόγου, στην Καλαμωτή. Ακολουθούν Μεστά, Βολισσός και Καρδάμυλα. Επίσης, σε όποιο άλλο χωριό θέλει.

Εάν συμπολίτες μας θέλουν να "τροφοδοτουν" με δικά τους βιβλία (αξιοπρεπή λογοτεχνικά έργα) την δράση αυτή, θα το χαρούμε!

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ