18.1.2024 17:24

«Αγκαλιάζοντας τα συναισθήματά μας» - Βιωματικό εργαστήρι στο Μουσείο Μαστίχας Χίου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αγκαλιάς (21/1), το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ψυχολόγων Χίου, βιωματικό εργαστήρι, για οικογένειες με παιδιά, ηλικίας 6 έως 12 ετών, την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024  (ώρα 11:00), στο Μουσείο Μαστίχας Χίου.

Στο εργαστήρι, τρεις ψυχολόγοι του Συλλόγου θα δημιουργήσουν δύο ομάδες. Στην πρώτη, οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία, μέσα από μια σύντομη παρουσίαση και βιωματικά παιχνίδια, να κατανοήσουν τον συναισθηματικό κόσμο των παιδιών αλλά και να γνωρίσουν τρόπους διαχείρισης των συναισθημάτων. Παράλληλα, στη δεύτερη ομάδα, οι μικροί φίλοι θα δημιουργήσουν το δικό τους παραμύθι, το οποίο και θα εικονογραφήσουν. Μέσα από αυτή τη δημιουργική διαδικασία τα παιδιά θα ανακαλύψουν συναισθήματα και θα μάθουν πώς να τα εκφράζουν. 

Η συμμετοχή στο εργαστήρι είναι δωρεάν.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.

Για πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 22710 72212 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-17:00).

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ