Πολιτική

29/1/18 10:25

τελ. ενημ.: 29/1/18 10:25

Συνεχίζεται συστηματικά η ανέξοδη διαφήμιση της επίσκεψης στελεχών της Χ.Α.

Με το ζόρι επιδιώκουν να χαρίσουν δημοσιότητα στην επίσκεψη Χρυσαυγήτικου επιτελείου στη Χίο τοπικοί παράγοντες και φορείς. Ενώ η υπόθεση θα όφειλε να είχε κλείσει με την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χίου, με την οποία χαρακτηρίστηκαν ανεπιθύμητα τα στελέχη της στο νησί μας και την καθαρή παρέμβαση των κατοίκων του Χαλκειούς, που ζητούν να μην καπηλευτεί κανένα πολιτικό κόμμα τον αγώνα τους, καθημερινά καταφθάνουν ανακοινώσεις,  αγωνιστικού ταπεραμέντου, στην βέβαια το μόνο που προσφέρουν είναι μια αδάπανη προβολή της επίσκεψης, η οποία στην κοινωνία του νησιού μας έχει περάσει στα ψιλά.

Νεότερη κίνηση προς την ίδια κατεύθυνση η ανακοίνωση του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ:

«Η εκτελεστική Γραμματεία του Ν.Τ Χίου της ΑΔΕΔΥ δεν μπορεί να ξεχάσει  το εγκληματικό πρόσωπο της Χρυσής Αυγής. Αναρίθμητα τα θύματα τους:   η δολοφονία του Π. Φύσσα στο Κερατσίνι, η δολοφονική επίθεση σε συνδικαλιστές του Συνδικάτου Μετάλλου, στο Πέραμα από τα τάγματα εφόδου χρυσαυγιτών, που αποτελούσαν συνέχεια δεκάδων επιθέσεων κατά μεταναστών, μικροεπαγγελματιών, εργαζομένων, αντιφασιστών.

Δεν ξεχνάμε ότι η Χρυσή Αυγή είναι δύναμη του συστήματος, της μεγαλοεργοδοσίας εναντίον του λαού και του λαϊκού κινήματος

Δεν ξεχνάμε ότι έφτιαχνε δουλεμπορικά γραφεία και την ίδια στιγμή ζητούσε στη Βουλή φοροαπαλλαγές και προνόμια για τους εφοπλιστές και τους βιομηχάνους.

Δεν ξεχνάμε ότι είναι εγκληματική, ναζιστική, φασιστική οργάνωση, φορέας του εθνικοσοσιαλισμού, του ρατσισμού, της «ανωτερότητας της φυλής», του άκρατου εθνικισμού, του αντισημιτισμού και καλλιεργεί το μίσος ανάμεσα στους λαούς. Φορέας του χυδαίου αντικομμουνισμού και του μίσους απέναντι στο εργατικό - λαϊκό κίνημα.

Δεν ξεχνάμε ότι είναι νοσταλγοί του Χίτλερ, των φασιστικών καθεστώτων που ματοκύλισαν τους λαούς και την ανθρωπότητα, πολιτικοί απόγονοι των ταγμάτων ασφαλείας, των συνεργατών των δυνάμεων κατοχής, της φασιστικής χούντας.

Οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο απομονώνουμε τη φασιστοσύναξη!

Γυρίζουμε την πλάτη στους οπαδούς του Χίτλερ και στις μισάνθρωπες  θεωρίες  τους!

Η ΧΑ είναι εγκληματική οργάνωση και είναι ανεπιθύμητη!»  

 

Και η ΛΑΕ

Ανάλογη είναι η ανακοίνωση της ΛΑΕ, στην οποία αναφέρει:

«Όνειδος η συμφωνία Ε.Ε-Τουρκίας, επονείδιστα τα άθλια στρατόπεδα συγκέντρωσης που άφησε πίσω της. Να, όπως αυτό που έχουμε εδώ στο νησί μας τη Χίο, την περιλάλητη στον κόσμο όλο,  ΒΙΑΛ. Δείγμα ενός πολιτισμού που πάνω από τη ζωή έχει το κέρδος , στίγμα ανεξίτηλο μιας ανθρωπιάς που φαίνεται από καιρό να έχουμε χάσει.

 Έκλεισαν τα σύνορα τους οι ισχυροί της Ευρώπης, συμβιβάστηκε η κυβέρνηση της ψευδεπίγραφης Αριστεράς στην Ελλάδα, καλείται τώρα μόνη και ατιμασμένη να διαχειριστεί τις πομπές της. Χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες, στοιβαγμένοι σε ακατάλληλους χώρους και παραπήγματα, εξαθλιώνονται καθημερινά. Εκατοντάδες από αυτούς εγκλωβισμένοι στη Χίο.

Το κλίμα για την επώαση του φιδιού μοιάζει ιδανικό. Φαινόμενα ρατσισμού και ξενοφοβίας ενδημούν και δηλητηριάζουν την τοπική κοινωνία. Το έδαφος για την επέλαση του φασισμού πρόσφορο. 

Ύστερα, ήρθαν οι ΧΑυγίτες…»

 

Σχόλια άρθρου: 0

Δείτε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
300x250
Διαφήμιση