6.6.2023 14:51

Πληρωμένη απάντηση Μιχαηλίδη σε Μηταράκη για τους μαστιχοπαραγωγούς – Βίντεο

«10 χρόνια βουλευτής και 5 υπουργός και δεν έχει μάθει τίποτα»

Την παρέμβαση του υποψηφίου Βουλευτή Χίου του ΠΑΣΟΚ Σταύρου Μιχαηλίδη, προκάλεσε η ανάρτηση του υποψηφίου Βουλευτή με τη Ν.Δ. Νότη Μηταράκη περί φορολόγησης μερισμάτων των μαστιχοπαραγωγών.

«Γρήγορα, να μοιράσει μέρισμα η ΕΜΧ στους μαστιχοπαραγωγούς, πριν έρθει το ΠΑΣΟΚ και το φορολογήσει», έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο FB ο Νότης Μηταράκης για να λάβει την απάντηση από τον Σταύρο Μιχαηλίδη, ότι «10 χρόνια βουλευτής και 5 υπουργός δεν έμαθε τίποτα για τους μαστιχοπαραγωγούς».

Σε δήλωσή του στον «Π» ο Σταύρος Μιχαηλίδης, επεσήμανε ότι «ο κ. Μηταράκης τόσα χρόνια δεν έμαθε ότι ο κόπος των μαστιχοπαραγωγών προστίθεται στο ετήσιο εισόδημα από άλλες πηγές, με επακόλουθο να ανεβαίνει σε φορολογικούς συντελεστές ακόμα και μέχρι το ανώτατο όριο του 44%» και συνέχισε λέγοντας: «Τι έκανε τόσα χρόνια ο Νότης Μηταράκης για να ελαφρύνει τη θέση τους;».

«Εμείς ανοίγουμε νέους δρόμους και στον πρωτογενή τομέα. Του υπενθυμίζω ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, αφιέρωσε τον μισό χρόνο της επίσκεψής του στη Χίο, στις δραστηριότητες της Ε.Μ.Χ και στο Κέντρο Έρευνας της Μαστίχας. Θα πρέπει να τρέξει παραπάνω ο κ. Μηταράκης για να μας προλάβει», ανέφερε.  

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ