16.3.2018 16:34

Νεαρή δικηγόρος η νέα διοικήτρια της ΒΙ.ΑΛ.

Δημοσιεύθηκε στη «Διαύγεια» από τη Γενική Γραμματεία Υποδοχής του Υπ. Μεταναστευτικής Πολιτικής, η απόφαση ορισμού νέου διοικητή της ΒΙ.ΑΛ. μετά την παραίτηση του Θεόφιλου Τσιγκαλάγη.

Η απόφαση υπογράφτηκε από τον ίδιο τον Γιάννη Μουζάλα λίγες ημέρες πριν αποχωρήσει από το Υπ. Μεταναστευτικής Πολιτικής μετά τον πρόσφατο ανασχηματισμό της Κυβέρνησης και την παράδοση της διοίκησης του Υπουργείου στον Δ. Βίτσα.

Με βάση την απόφαση, τη θέση του διοικητή με ετήσια θητεία και δυνατότητα παράτασης επιπλέον 2 ετών αναλαμβάνει η νεαρή δικηγόρος Βασιλική Δανού μέχρι και τις 8 Μαρτίου του 2019.

Η νέα διοικητής έχει δουλέψει κατά το παρελθόν ως δικηγόρος της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ από την οποία αποχώρησε στο πλαίσιο των απολύσεων από τον οργανισμό. Έχει σπουδάσει Εμπορικό Δίκαιο στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο της Θράκης στην Κομοτηνή (εισήχθη στο Πανεπιστήμιο το 2002).

Στο άκουσμα της απόφασης του Υπουργείου επικράτησε αρκετός προβληματισμός κυρίως λόγω του νεαρού της ηλικίας της νέας διοικήτριας αφού η συγκεκριμένη θέση απαιτεί διοικητικές και όχι μόνο ικανότητες, που είναι δύσκολο να αποκτηθούν στην ηλικία της Βασιλικής Δανού.

 

Αρχείο PDF

6ΘΣΨ465ΧΘΕ-8Γ3 523bca5a2e

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ