2.11.2022 15:02

Μηταράκης σε ΣΥΡΙΖΑ Χίου: «Υποκριτές, Ντροπή!»

Το κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ Χίου σε πολίτες για κινητοποίηση ενάντια στην κατασκευή κλειστής ελεγχόμενης δομής, σχολιάζει ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου και βουλευτή Χίου με τη Νέα Δημοκρατία, Νότης Μηταράκης.

Ο κ. Μηταράκης, καταφέρεται κατά του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως συμμετέχει σε κινητοποίηση ενάντια στην κλειστή δομή, όταν επί της ουσίας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήταν αυτό που ίδρυσε την άναρχη ΒΙΑΛ, ενώ «δεκάδες χιλιάδες μετανάστες έμεναν στο νησί μας σε απαράδεκτες συνθήκες». Καταλογίζει μάλιστα υποκρισία στον ΣΥΡΙΖΑ διερωτώμενος γιατί αυτά που προτείνει δεν τα έκανε όσο ήταν στην διακυβέρνηση;

 Αναλυτικά η δήλωση του κ. Νότη Μηταράκη:

«Διαβάζω ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Χίου ο οποίος συμμετέχει σε κινητοποίηση ενάντια στην κλειστή δομή! Ποιοι; Οι ιδρυτές της άναρχης ΒΙΑΛ, αυτοί που επί των ημερών τους, δεκάδες χιλιάδες μετανάστες έμειναν στο νησί μας, σε απαράδεκτες συνθήκες και για τους ίδιους και για την τοπική κοινωνία. Μα τόση υποκρισία; Ντροπή!

Μιλάει ο ΣΥΡΙΖΑ για δομή 500 ατόμων, καταγραφή και άμεση μετακίνηση. Ό,τι δηλαδή ίσχυε το 2014. Όταν ήρθε στη διακυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε δύο υπερδομές και τους κρατούσε για μήνες στη Χίο. Αν το σωστό είναι αυτό που προτείνει σήμερα, γιατί δεν το εφάρμοσε; Γιατί δεν κράτησε την παλιά διαδικασία; Υποκριτές, ντροπή!».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ