6.9.2021 11:40

Με τον αραμπά το Σ.τ.Ε. για την υπόθεση της υπεδρομής στο Θόλος

Άλλαξε ξαφνικά ο εισηγητής και ο βοηθός εισηγητή που είχαν επιφορτιστεί με την προσφυγή της Χίου εναντίον του Υπ. Μετανάστευσης

Από χίλια κύματα περνά η απόφαση του Δήμου Χίου, να καταθέσει στο Σ.τ.Ε., κατ εντολή ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου αίτηση ακύρωσης και αίτηση αναστολής με αίτημα προσωρινής διαταγής για την απόφαση χωροθέτησης και δημιουργίας ανοιχτής ελεγχόμενης δομής στο Θόλος.

Από την πλευρά του ο Δήμος κατέθεσε, μέσω δικηγόρων, αίτηση ακύρωσης και αίτηση αναστολής στις 9 Ιουλίου 2021.

Μέχρι και τις 12 Αυγούστου ο συγκεκριμένος φάκελος περιφέρονταν στο Ανώτατο Ακυρωτικό Συμβούλιο, χωρίς να προσδιοριστεί ούτε εισηγητής, ούτε δικάσιμος.

Ξαφνικά, εν μέσω 15αύγουστου το Σ.τ.Ε. όρισε δικάσιμο και εισηγητές, με τον Δήμο Χίου να επιδίδεται σε νέο αγώνα δρόμου προκειμένου εν μέσω διακοπών να βρει Δικαστικό Επιμελητή προκειμένου να επιδώσει τα σχετικά έγγραφα στους εμπλεκόμενους.

Κι ενώ όλα φαίνονταν ότι είχαν δρομολογηθεί, κι ενώ Υπουργεία Μεταναστευτικής Πολιτικής, Οικονομίας, Εσωτερικών, Περιβάλλοντος και Πολιτισμού, κατέθεσαν τις απόψεις τους στο θέμα, ξαφνικά έρχεται και το κερασάκι στην τούρτα.

Απροειδοποίητα και παρότι το Υπ. Μετανάστευσης έχει προχωρήσει ήδη σε διενέργεια διαγωνισμού για τη δημιουργία Υπερδομής στο Θόλος, το Σ.τ.Ε. αποφασίσει να αλλάξει εισηγητές και βοηθούς εισηγητών, δημιουργώντας νέα επιπλέον καθυστέρηση για μία υπόθεση η οποία υποτίθεται ότι για μία από τις δύο πλευρές είναι μείζονος σημασίας και με στενά χρονικά περιθώρια.

Τα συμπεράσματα δικά σας... 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ