25.6.2019 9:43

Ξεκίνησε την εβδομάδα του με επισκέψεις σε φορείς ο υποψήφιος Βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Γ. Αμέντας

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίστηκαν χθες  οι εθιμοτυπικού χαρακτήρα συναντήσεις με φορείς του υποψήφιου με το Κίνημα Αλλαγής Γιώργου Αμέντα. Η πρώτη συνάντηση της ημέρας ήταν  στην Πυροσβεστική υπηρεσία με τον διοικητή κ.  Βουράκη ο οποίος με λεπτομέρειες ενημέρωσε τον υποψήφιο βουλευτή για διάφορα ζητήματα που αφορούν την λειτουργία της υπηρεσίας, τον εξοπλισμό της και την ετοιμότητα της αυτούς τους κρίσιμους καλοκαιρινούς μήνες όπου η επικινδυνότητα πυρκαγιών βρίσκεται στο ζενίθ.

Ο κ.  Αμέντας συζήτησε και με το έμψυχο δυναμικό των στελεχών που εκείνη την ώρα παρευρίσκονταν στο κτήριο.


Ακολούθως επισκέφτηκε τον Πρόεδρο  του ΣΕΓΑΣ Κώστα Τριαντάφυλλο, ο οποίος τον ξενάγησε  στις εγκαταστάσεις του σταδίου ενώ συζήτησαν  για τον  αθλητισμό στο νησί, τη βελτίωση των υποδομών και τη διεξαγωγή άρτιων διοργανώσεων.

Μετά το γήπεδο σειρά είχε το Λιμεναρχείο όπου  με τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Α. Κέφη λαμβάνοντας κατατοπιστική ενημέρωση για ποικιλία θεμάτων ενώ το μεσημέρι επισκέφτηκε το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του δήμου Χίου, όπου τον υποδέχθηκαν θερμά ο Πρόεδρος του νομικού προσώπου Π. Καμπούρης και ο Πρόεδρος του κολυμβητηρίου  Ν. Λαμπρινούδης.


Το απόγευμα ο Γ. Αμέντας συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Γ. Λίνα,
 τον γενικό γραμματέα και συνδικαλιστές. Τα εργασιακά ζητήματα και κυρίως το θέμα της προστασίας των δικαιωμάτων των εργαζομένων που αναμφίβολα θα απασχολήσουν τους επόμενους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους, κυβερνητικούς και μη, τίθενται σε άμεση προτεραιότητα από τον Χιώτη υποψήφιο βουλευτή.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ