1.10.2018 9:12

Κρύβεται πίσω από τα πραγματικά γεγονότα η ΝΟΔΕ Χίου

«Δεν μπαίνουμε σε ονοματολογία» σημειώνει αλλά αρνείται να διαψεύσει την ουσία του ρεπορτάζ του «π»

Πίσω από τα πραγματικά γεγονότα που έλαβαν χώρα το περασμένο Σάββατο κατά τη διάρκεια συνεδρίασής της, συνεχίζει να κρύβεται η ΝΟΔΕ Χίου απλώνοντας ασπίδα προστασίας στον Μανώλη Βουρνού την ώρα που η πλειονότητα των μελών της προεξοφλεί συντριπτική ήττα σε περίπτωση που ο νυν δήμαρχος θελήσει να είναι εκ νέου υποψήφιος.

Η απάντηση της ΝΟΔΕ Χίου

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον αγαπητό συντάκτη του άρθρου με τίτλο "Η ΝΟ.Δ.Ε Χίου γύρισε την πλάτη στον Μανώλη Βουρνού" ότι τα όσα γράφει απέχουν τελείως από την πραγματικότητα.

Η ΝΟ.Δ.Ε Χίου, ως τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας, της παράταξης που θα κληθεί μετά τις επόμενες Εθνικές εκλογές να κυβερνήσει τη χώρα, ούτε αναλώνεται σε ονοματολογία ούτε προδικάζει εξελίξεις. Η γραμμή εξάλλου που έχει θέσει ο Πρόεδρός μας, Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι να προκριθούν σε όλο το φάσμα της πολιτικής σκηνής οι ικανότεροι και αξιότεροι.

Καλό λοιπόν θα ήταν την επόμενη φορά οι πληροφοριοδότες σας να σας μεταφέρουν το τι πραγματικά ειπώθηκε στη συνεδρίαση και όχι να σας μεταφέρουν τους ευσεβείς τους πόθους.

Η απάντηση του συντάκτη

Αγαπητοί φίλοι της ΝΟΔΕ Χίου,

Αδυνατώ να κατανοήσω προς τι η αντίδρασή σας, όταν ακόμα και εσείς οι ίδιοι στις διάφορες συζητήσεις σας, επισημαίνετε ότι η επιλογή στο πρόσωπο του νυν Δημάρχου ως εκ νέου υποψηφίου Δημάρχου με τη στήριξη της ΝΟΔΕ Χίου, κάθε άλλο παρά νικηφόρα επιλογή αποτελεί.

Θα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον να διαψεύσετε και τα ονόματα τα οποία ακούστηκαν. Μήπως δεν σας απασχόλησε ο Στ. Κάρμαντζής; Μήπως δεν τέθηκε το όνομα του Γ. Μαλαφή; Μήπως ο Ηλ. Παπαδόπουλος δεν έθεσε στο τραπέζι την υποψηφιότητα Μουσουρούλη; Μήπως δεν αποκλείστηκε η στήριξη στον Κώστα Τριαντάφυλλο; Ή μήπως δεν επικράτησε προβληματισμός για το όνομα του νυν Δημάρχου; Εξάλλου αν το όνομα του Μανώλη Βουρνού ήταν μία επιλογή νίκης τότε προς τι η ονοματολογία και η αναζήτηση υποψηφίων;

Αγαπητοί κύριοι, πριν εκτεθείτε δημόσια με μία τέτοια ανακοίνωση λάβετε κάτι τελευταίο υπόψη σας: Δεν είναι δυνατό τη στιγμή που η Νέα Δημοκρατία- όπως όλα δείχνουν- θα είναι η επόμενη κυβέρνηση της χώρας, να έχετε την έμμεση αξίωση να μην απασχολούνται τα μέσα και οι δημοσιογράφοι με εσάς. Εκτός και αν… η συμπάθεια με τους δημοσιογράφους του «π» είναι μεταδοτική από την οδό Δημοκρατίας.  

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ