31.1.2018 20:38

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ Χίος έριξε «μαύρο» στη Χρυσή Αυγή

Λιγότερα από 20 άτομα στην ομιλία των Λαγού- Επιτήδειου

Απομονωμένα πλήρως από την τοπική κοινωνία της Χίου ένιωσαν τα ηγετικά στελέχη της Χρυσής Αυγής Γ. Λαγός και Γ. Επιτήδειος αφού παρά το κλίμα πόλωσης που θέλησαν να καλλιεργήσουν μέσω των social media όλο το προηγούμενο διάστημα, δεν κατάφεραν να πείσουν τους Χιώτες για την ουσία της εκδήλωσής τους με αποτέλεσμα αυτή να πραγματοποιηθεί μεταξύ ολίγων υμετέρων. 

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην αίθουσα του ξενοδοχείου που θα πραγματοποιούταν η ομιλία τους οι συγκεντρωμένοι μετά βίας άγγιζαν τα 20 άτομα.

Λίγη ώρα νωρίτερα, περίπου 1 χιλιόμετρο μακριά από το ξενοδοχείο, ομάδα Χιωτών ξεδίπλωσαν πανό με το σύνθημα «Η Χίος μας χωρά όλους εκτός από τους φασίστες», οι οποίοι όμως απωθήθηκαν από την Αστυνομία και λίγη ώρα αργότερα απομακρύνθηκαν.

Δήλωση με μίσος

Η παταγώδης αποτυχία της Χρυσής Αυγής οδήγησε τον Γιάννη Λαγό να στραφεί κατά της Αστυνομίας αφού σε δήλωσή του ανέφερε: «Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη στάση του υποτιθέμενου υπουργού Προστασίας του Πολίτη, του γελοίου και ανεκδιήγητου Τόσκα, ο οποίος επιτρέπει - αν όχι δίνει εντολές - στις αστυνομικές αρχές προκειμένου να σιγοντάρουν τα παρακρατικά τσιράκια, τα οποία είναι τα παιδιά των υπουργών τους. Αυτή είναι η κυβέρνηση του Σύριζα, η βρωμερή αριστερά, την οποία η Χρυσή Αυγή θα νικήσει».

Όπως προέκυψε πάντως από το ρεπορτάζ, ο μοναδικός δρόμος ο οποίος έκλεισε για περίπου μισή ώρα ήταν αυτός από τον Καρφά προς το Ξενοδοχείο χωρίς να παρουσιαστεί πρόβλημα στους άλλους δύο κεντρικούς δρόμους που οδηγούσαν σε αυτό.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ