Πολιτική

10/3/18 8:49

τελ. ενημ.: 10/3/18 8:51

Για αναπαραγωγή Χρυσαυγίτικων αθλιοτήτων κατηγορεί τον Παπαδόπουλο το ΚΚΕ

Αυστηρή ανακοίνωση κατά του αντιδημάρχου Γ. Παπαδόπουλου εξέδωσε η Τοπική Οργάνωση Χίου του ΚΚΕ. Σ’ αυτήν αναφέρει:

"Ο Αντιδήμαρχος Χίου κ. Παπαδόπουλος αναπαράγει τις Χρυσαυγίτικες αθλιότητες σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης ενάντια στο ΚΚΕ, ότι σε περίπτωση επίθεσης από την Τουρκία στη χώρα μας, το Κόμμα δεν θα υπερασπίσει την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδα μας.

Αντί άλλων επιχειρημάτων του απαντάμε με το εξής:

«Απευθυνόμαστε στα μόνιμα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και τα νέα παιδιά που υπηρετούν ή πρόκειται να υπηρετήσουν τη θητεία τους.

Οι κομμουνιστές, όπως πάντα στην ηρωική 100χρονη Ιστορία μας, θα πρωτοστατήσουμε στον αγώνα για την υπεράσπιση της εδαφικής ακεραιότητας, των κυριαρχικών δικαιωμάτων μας. Για να συντριβεί ο όποιος ξένος εισβολέας εάν τολμήσει και επιτεθεί στην Ελλάδα.

Ταυτόχρονα όμως επισημαίνουμε από τώρα ότι δεν θα δείξουμε καμιά εμπιστοσύνη στην αστική κυβέρνηση που θα κάνει τον πόλεμο. Καμιά ανοχή στην άρχουσα τάξη που συμμετέχει στον πόλεμο για την προώθηση των δικών της οικονομικών συμφερόντων, βάζοντας το λαό μας να χύνει το αίμα του».(Ομιλία Δ. Κουτσούμπα στη Θεσσαλονίκη ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, τα σχέδια ΝΑΤΟ - ΕΕ και την εμπλοκή της Ελλάδας – 6/3/2018).

Τι επιδιώκει άραγε με αυτές τις κινήσεις ο κ. Παπαδόπουλος;"

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση