27.4.2022 15:15

Απαντά και στη ΝΟΔΕ Χίου ο Γιώργος Παπαδόπουλος

Διάβασα τη σημερινή ανακοίνωση σας και θέλω να σας επισημάνω τα εξής:

1) Σταματήστε να είστε το "φερέφωνο" Μηταράκη ! 

Τούτο, πλέον, το βλέπουν όλοι, αφού ασχολείστε ακόμη και με τα παραπολιτικά σχόλια, που θίγουν περιστατικά και όχι πρόσωπα. 

2) Ουδείς κατηγόρησε την παράταξη για τα έργα στη Χίο. Απεναντίας ! Ανατρέξτε στην αρθρογραφία μου και θα δείτε !

3) Στην προσωπική μου απάντηση προς την -αναίτια- ανακοίνωση του κ. Υπουργού ουδεμία μνεία έγινε σε παράταξη ή κόμμα ή τη σχέση τους με τη Χίο. Μίλησα για εγκατάλειψη της Χίου από τον ίδιο, ως φυσική παρουσία, αφού τον βλέπουν οι πολίτες κάθε 1-2 μήνες...

4) Θα συμφωνήσω μαζί σας για τα περί "ρουσφετιου". 

Έχετε δίκιο, αλλά αποδέκτης του κειμένου σας πρέπει να είναι ο Υπουργός, που σκέφτεται τα ακριβώς αντίθετα από εσάς, όχι εγώ που έγραψα προς επίρρωση των λεγόμενων σας ! Μάλλον μπερδέψατε τους ρόλους !!!

5) Ο γραφών το παρόν έχει μόνιμη στήλη στον Τοπικό Τύπο, εδώ και 3 χρόνια, θίγοντας ζητήματα της ευρύτερης επικαιρότητας. Τούτο ουδεμία σχέση έχει με την ιδιότητα του ως Περιφερειακός Συμπαραστάτης, την οποία απέκτησε μόλις το τελευταίο εξάμηνο δια εκλογής (όχι διορισμού, ώστε να αποπεμφθεί δια λόγου οιουδήποτε Βουλευτή ή Υπουργού...).

6) Σταματήστε να "κυνηγάτε" όσους δεν προτιμούν στο χώρο συγκεκριμένα πρόσωπα, αλλά άλλα του ίδιου χώρου. Δεν παρέχετε θετικές Υπηρεσίες με τον τρόπο αυτό. 

7) Σας ευχαριστώ θερμά για το πολιτικό "δώρο" που μου προσκομίσατε, επι τη ονομαστική μου εορτή ! Ομολογουμένως, στάθηκε αφορμή να επικοινωνήσουν από το πρωί μαζί μου δεκάδες συμπολίτες μας, εκφράζοντας τη στήριξή τους !

Χαίρετε ! Χριστός Ανέστη !

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ