11.12.2017 18:24

Υστερόγραφο

Το κείμενό μου που αναρτήθηκε και βανδαλίστηκε σε δρόμο της Χίου( foto), υπάρχει στα Ελληνικά και τα Αγγλικά στο www.politischios.gr

Γράφω ότι η Τουρκία μπορεί να οργανώσει και να στείλει στην Ευρώπη εκατοντάδες εκατομμύρια Μουσουλμάνους μετανάστες από Ασία και Αφρική και ότι ήδη το κάνει, παρακινώντας και διευκολύνοντας τις μεταναστευτικές ροές σε όλη την Μεσόγειο.

Επειδή αν δεν ληφθούν μέτρα οι μεταναστευτικές ροές δεν προβλέπεται να σταματήσουν ποτέ, γεννιέται ένα πολύ απλό ερώτημα: Πόσες εκατοντάδες εκατομμύρια Μουσουλμάνους μπορούν να καλωσορίσουν οι Ευρωπαίοι στις πόλεις και τα χωριά τους;

Ας σημειωθεί ότι σύμφωνα με τον ΟΗΕ ο πληθυσμός των χωρών καταγωγής αυτών των ανθρώπων σε Ασία και Αφρική προβλέπεται να αυξηθεί τα επόμενα 20 χρόνια, κατά πολλές εκατοντάδες εκατομμύρια κατοίκους.

Ο κ. Ερντογάν το γνωρίζει αυτό πολύ καλά γι’ αυτό έχει μπει επικεφαλής του Ισλάμ και μιλάει εξ ονόματος του. Με κάθε ευκαιρία ειρωνεύεται την παντοδυναμία των ΗΠΑ λέγοντας ότι μόνο ο Θεός είναι παντοδύναμος, εννοώντας τον δικό του Θεό: τον Θεό του Ισλάμ που εκείνος αντιπροσωπεύει με τους εκατοντάδες εκατομμύρια πολεμιστές.

Άλλωστε ο κ. Ερντογάν με κάθε ευκαιρία υπόσχεται στα πλήθη των πιστών του ότι η Ευρώπη θα γίνει η μελλοντική πατρίδα του Ισλάμ. Όσα εκατοντάδες εκατομμύρια πολεμιστών κι αν χρειαστούν, υπάρχουν και καταφθάνουν στην Ευρώπη με όλους τους τρόπους.

Όπως έχω ξαναγράψει, το Όπλο της Μαζικής Μετανάστευσης βασίζεται και εκτοξεύεται εναντίον μας με την βοήθεια των νόμων του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών που δεν προβλέπουν την κακόβουλη υποκίνηση και την χρήση των Μεταναστευτικών ροών σαν όπλο, για την καταστροφή Κοινωνιών και Πολιτισμών (βλέπε KellyM. Greenhill).

Αν δεν ψηφιστούν νέοι νόμοι που θα προβλέπουν την κακόβουλη υποκίνηση και που θα μας προστατεύουν από το Όπλο της Μαζικής Μετανάστευσης, τότε ο Ισλαμικός Μεσαίωνας θα σκεπάσει ολόκληρη την Ευρώπη.

Ακόμα και να φύγει ο κ. Ερντογάν από την μέση, το Όπλο του της Μαζικής Μετανάστευσης έχει πια εξαπολυθεί για την κατάκτηση της Ευρώπης, που ήταν πάντα το όνειρο και ο στόχος της Τουρκίας.

Πόσες εκατοντάδες εκατομμύρια Μουσουλμάνους χωράει μια Ευρώπη, χωρίς χριστιανούς, αριστερούς, αναρχικούς και άλλους; Έρχονται τόσοι και άλλοι τόσοι!

Όσοι ενδιαφέρεστε για την σωτηρία και την βελτίωση του Ευρωπαϊκού πολιτισμού πρέπει σήμερα να αντιμετωπίσετε τον εκβιασμό που ασκεί πάνω μας ο σουλτάνος Ερντογάν.

 

Η απάντηση στους βανδάλους:

«Η κοινωνία της Μάζας αναδεικνύει ηλίθιους ως κυρίαρχους ήρωες» είναι φράση από Καταστασιακό κείμενο που στην προκειμένη περίπτωση έχει πέσει στα χέρια κακοποιών ή ανθρώπων που τα παίρνουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο από την Βιομηχανία της Μαζικής μετανάστευσης που έχει οργανώσει Τουρκία και Κατάρ εναντίον τους…

 

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Η (Μουσουλμανική) ΑΝΤΙ-ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Πληθυσμών

Σε βλέπω από πάντα, κακομοίρη, κρυμμένο μέσα στα διάφορα κοπαδάκια των χρήσιμων ηλιθίων που δημιουργεί το Matrix –σκόπιμα- να πετροβολάς τον ίδιο σου τον εαυτό , μέσα σε μια Κοινωνία Θέαμα όπου η μεταμφίεση έχει αντικαταστήσει την Ταυτότητα και την Ύπαρξη. Κουκουλοφόρε.

Μασκαρά που δεν γνωρίζεις ούτε το όνομά σου, άκου ποιος είσαι και Ξεστραβώσου. Ανεύθυνε.

Σήμερα, ενώ λατρεύεις κι λατρεύουν Σουλτάνους, Σεΐχηδες, Χαλίφηδες και τον πλούτο γενικώς μας παριστάνεις τον… ριζοσπάστη αντικαπιταλιστή, προωθώντας όμως την Φεουδαρχία με την Αντί-κατάσταση πληθυσμών για την οποία δουλεύεις.

Ο ριζοσπαστισμός σου έχει ήδη εξισλαμιστεί, εκ του αποτελέσματος, ανεύθυνε μισθοφόρε εθελοντή.

 Ξεγελάς όλους τους άλλους μασκαράδες της Κοινωνίας του Θεάματος, όχι όμως και εμάς τους μοναχικούς Ξεστραβωτές. Ιδού, ο Μεσαίωνας έρχεται τυφλέ, ψευτοεπαναστάτη.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ