3.2.2013 10:42

Των «Σωτήρων» η λάθος συνταγή

Λάθος είναι το μίγμα της συνταγής των μνημονίων κραύγαζε καθημερινά για να μας κάνει πλύση εγκεφάλου ο ‘’σωτήρας’’.   Θα διαπραγματευθώ τα αδιαπραγμάτευτα μνημόνια υποσχόταν και θα κάνω τα σωστά μίγματα, για να αποδείξει στο τέλος ότι τα περί διαπραγματεύσεων και μιγμάτων ήταν τα μεγαλύτερα προεκλογικά ψεύδη της μεταπολεμικής περιόδου και οι μεγαλύτερες κολοτούμπες που έγιναν μετεκλογικά.
Όχι μόνο η έγκυρη γνώμη της ζαργάνας του Δ.Ν.Τ. αλλά και οι γνώμες  έγκυρων πολιτικών  διεθνούς εμβέλειας συνηγορούν ότι είναι λάθος τα μίγματα και όμως οι ‘’σωτήρες’’ με εγκληματική επιμονή εξακολουθούν να το εφαρμόζουν αδιαφορώντας για τους πολίτες που καθημερινά αυτοκτονούν.
Βρισκόμαστε  ήδη θανάσιμα πεσμένοι στο γκρεμό  με τη συνέχιση της αφαίμαξης της αγοράς και τη διατροφή μας από τα δανεικά γιατί δεν παράγει σχεδόν τίποτα  ούτε καν όσπρια και λεμόνια η χώρα αυτή.  ‘’Πιάσαμε πάτο’’ γιατί εδώ που φθάσαμε ακόμη και οι φοροφυγάδες αν φορολογηθούν θα κλείσουν τα καταστήματα. Η Ελληνική γη και ο ύφαλος και υπόγειος πλούτος μας υποθηκεύτηκαν ενυπογράφως  και σύμφωνα με το Αγγλικό δίκαιο στους ‘’διασώστες’’  τοκογλύφους. Μια χώρα με ιστορία χιλιετηρίδων χρήσιμη στην ανθρωπότητα  αφελληνίζεται έχοντας οξύτατο δημογραφικό πρόβλημα , ενώ  οι νέοι πηγαίνουν δυτικότερα για μισθούς Ευρωπαϊκούς και οι γονιμότατοι Οθωμανοί έρχονται στην Ελλάδα για μισθούς Ελληνικούς.  Η ένδεια σαν χολέρα απλώνει για να αγκαλιάσει όλο τον εργαζόμενο πληθυσμό.
Οι κυβερνώντες αγνοώντας τους πάντες και τα πάντα γυρίζουν γύρω από τον ποδόγυρο της Γερμανίδας που τους επαινεί γιατί έσωσαν της χώρας το ευρώ και κατάστρεψαν τον πληθυσμό της όμως έχουν γυρίσματα οι καιροί. Πανίσχυροι βασιλείς κατέπεσαν στρατηγοί αυτοκτόνησαν  και οι μακελλάρηδες των Ελλήνων το 1940 είχαν τύχη οικτρά. Όλοι οι δείχτες θα διορθωθούν εκτός από τις συντάξεις και τους μισθούς, γιατί η χώρα αδιαπραγμάτευτα εκλιπαρεί τους επενδυτές που θα αποχωρήσουν αν ζητήσουμε να διορθωθούν των Γερμανών οι εργασιακές ζημιές. Η χώρα σώθηκε παραμένοντας  στο ευρώ αλλά ο πληθυσμός της καταστράφηκε ανε-πιστρεπτί.  Θα ελαφρύνουν τη θέση τους οι κυβερνώντες αν  καλλιεργήσουν τη γη μας και αν φέρουν τον Ομπάμα  που περιμένει να ξεκολλήσουμε από την Ο.Ν.Ε. για να συνεκμεταλλευθούμε  τον πλούτο της πλούσιας χώρας μας.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ