8.4.2019 13:22

Το όπλο της μαζικής μετανάστευσης και τα άλλα υβρίδια

Πριν μερικά χρόνια έγραψα και δημοσίευσα, εδώ στη Χίο, ένα κείμενο με τίτλο: «Ο πολλαπλασιασμός των υβριδίων» για το πολιτιστικό μπόλιασμα που καταλήγει στο μπαστάρδεμα μερικών ιδεών, από τις οποίες προσπαθούν να επωφεληθούν κάποιοι πολιτιστικοί και πολιτικοί καιροσκόποι.  

Τότε, είχα στο μυαλό μου την οικολογία, που από το DNA της οποίας, μπορεί ο κάθε ένας να κόψει μερικά γονίδια, με την μορφή λέξεων και εκφράσεων, και να τα προσθέσει στο DNA ενός πολιτικού κόμματος ή μιας κερδοσκοπικής επιχείρησης, σαν το αρωματάκι που προσπαθεί να κρύψει την μπόχα που υπάρχει από κάτω. Αναφέρομαι στην βελτίωση του λεξιλογίου του «πονηρού πραγματευτή», του οποίου η αγάπη για το κέρδος έχει πάρει καταστροφικό χαρακτήρα, ακριβώς γιατί η υβριδοποίηση του επιτρέπει να αυξάνει πρόσκαιρα το κέρδος μιας πολιτικής ή οικονομικής δραστηριότητας, η οποία μπορεί να είναι ακόμα και καταστροφική, όπως π.χ. η τουριστική βιομηχανία και η βιομηχανία της μαζικής μετανάστευσης.

Ένα τέτοιο υβρίδιο είναι και ο πολιτιστικός μαρξισμός, στα χέρια της παγκοσμιοποίησης, των ΜΚΟ και του κ. Σόρος, που χρησιμοποιεί τις ιδέες που προκύπτουν από τον ιστορικό υλισμό του Μαρξ για να αποδομήσει τις πνευματικές αξίες, την θρησκεία και τον ιδεαλισμό γενικώς, όχι πλέον για να γκρεμίσει τα σύνορα των κρατών και να ενώσει τους προλετάριους όλων των χωρών, αλλά για να τους υποτάξει σε ένα άλλο παγκόσμιο ενεργοβόρο καπιταλιστικό σύστημα χρησιμοποιώντας το ίδιο ακριβώς σύνθημα της Αριστεράς: NO BORDERS..! Έτσι σήμερα η Αριστερά αυτοεξευτελίζεται, υπηρετώντας με την θέληση της άλλου είδους παγκοσμιοποιήσεις, διότι αυτό ξέρει να κάνει καλά και αυτό κάνει για τον κ. Σόρος και τον κ. Ερντογάν.

  Οι Σλάβοι των Σκοπίων, π.χ, δεν βρισκόταν καν στη περιοχή όταν μεγαλουργούσε το Ελληνικό βασίλειο της Μακεδονίας, ούτε μιλούσαν ποτέ την Ελληνική γλώσσα που ήταν η γλώσσα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και του Αριστοτέλη. Παρ’ όλα αυτά αρκεί μια Ελληνική λέξη, η Μακεδονία, προσαρμοσμένη πάνω στον Σλαβικό πολιτιστικό τους DNA, για να δημιουργηθεί ένα κράτος υβρίδιο, ικανό να εξυπηρετήσει τους γεωστρατηγικούς στόχους του γερμανοτουρκικού άξονα, ο οποίος μαζί με τον κ. Σόρος, ξόδεψαν πολύ χρόνο και χρήμα για να δημιουργήσουν αυτόν τον δίαυλο από και προς τα βαλκάνια όχι βέβαια για το καλό της Ελλάδας.

 Σε απόλυτο συντονισμό με όλα αυτά, η Τουρκία απαιτεί φανερά αλλαγή των  συνόρων της με την Ελλάδα, κραυγάζοντας το πολύ βολικό γι’ αυτήν σύνθημα της Αριστεράς, noborders, όχι όμως για να καταργηθούν τα σύνορα αλλά για να μετατοπιστούν, εις βάρος των Ελλήνων, που έτσι θα χάσουν θάλασσες, νησιά, υδρογονάνθρακες και φυσικά τον τρόπο ζωής τους με τον εξισλαμισμό της κοινωνίας τους. Στην Ελλάδα, τα τύμπανα του τρίτου παγκόσμιου πολέμου, ακούγονται πια πολύ δυνατά και μόνο η ¨Αριστερά¨ του κ. Τσίπρα, του νομπελίστα αυτοεξευτελίζεται ηρωικά και γι’ αυτό επιβραβεύεται και παρασημοφορείται από τον εχθρό…   

 Εννοείται ότι τα υβρίδια της τουριστικής βιομηχανίας και του πολιτιστικού μαρξισμού τα βλέπουμε σφιχταγκαλιασμένα και μέσα στην βιομηχανία της μαζικής μετανάστευσης με την οποία η Τουρκία εισβάλει στον Δυτικό, ελεύθερο  κόσμο του Σωκράτη και του Αριστοτέλη φωνάζοντας no borders, όχι γιατί πιστεύει στην ελευθερία αλλά αντιθέτως για τον περιορισμό κάθε είδους ελευθερίας με τον επεκτατισμό και τη παγκοσμιοποίηση του Ισλάμ. Η Αφρική διαθέτει το 60%της παγκόσμιας αγροτικής γης, που θα μπορούσε να θρέψει σχεδόν όλο τον πλανήτη. Κανείς όμως δεν πάει να καλλιεργήσει την Αφρική διότι ο Σουλτάνος Ερντογάν χρειάζεται τώρα όλους τους Μουσουλμάνους της Αφρικής και της Ασίας, εδώ στην Ευρώπη, την μελλοντική γη του Ισλάμ, σύμφωνα  με τα λεγόμενα και τα σχέδια του. Πρόκειται για εκατοντάδες εκατομμύρια Μουσουλμάνους.

 Αυτό είναι το Όπλο της Μαζικής Μετανάστευσης, του τουρκικού υβριδικού πολέμου ενάντια στον ελεύθερο κόσμο εργαλειοποιώντας τα Ανθρώπινα Δικαιώματα για να εισβάλει στις χώρες που καθιέρωσαν αυτά τα Δικαιώματα. Ζητάνε δηλαδή από εμάς να τους προσφέρουμε κάτι που οι ίδιοι οι Μουσουλμάνοι αρνούνται να το προσφέρουν στις γυναίκες, τα παιδιά, στους αιχμαλώτους πολέμου, στους ομοφυλόφιλους και σε πολλούς άλλους, επειδή είναι ρατσιστές και ομοφοβικοί εκ πεποιθήσεως. Άλλωστε  το Ισλάμ δεν βασίζεται στην ύπαρξη των Ανθρώπινων Δικαιωμάτων αλλά στην ανυπαρξία τους. Επιπλέον είναι γνωστό ότι τα τέσσερα τελευταία χρόνια , τα πιόνια της  Τουρκίας στη Συρία και κυρίως οι πολεμιστές τις ISIS, ηττώνται από τους Κούρδους και τους Σύριους πατριώτες οι οποίοι φυσικά δεν μεταναστεύουν αλλά μένουν εκεί και αγωνίζονται για την ελευθερία της πατρίδας τους. Εκείνοι που την κοπανάνε ηττημένοι, είναι τα τσιράκια της Τουρκίας και τα κτήνη της ISIS που καταφεύγουν στις Μ.Κ.Ο. ζητώντας άσυλο, παριστάνοντας τα θύματα ενώ είναι οι θύτες. Αυτοί και εκείνοι που ταυτίζονται μαζί τους, και τους βοηθούν είναι οι φασίστες που χρησιμοποιούν τα γυναικόπαιδα σαν ασπίδα είτε για να πολεμήσουν και να εισβάλλουν είτε για να τα κονομήσουν… εθελοντικά.

  Έτσι , είναι ολοφάνερη η ανειλικρίνεια της Ελληνικής κυβέρνησης και των Μ.Κ.Ο. οι οποίες για πενταροδεκάρες κάνουν ότι δεν βλέπουν τα γεγονότα που αναφέρω πιο πάνω βοηθώντας έτσι την Τουρκία παπαγαλίζοντας τα περί ανθρώπινων δικαιωμάτων και κατατρεγμένων προσφύγων ,προσφέροντας άσυλο και δικαιώματα σε πραγματικούς ρατσιστές ακροδεξιούς φασίστες, δολοφόνους ταυτιζόμενοι μ’ αυτούς με την  υβριδοποίηση.    Αν ζούσε και έβλεπε ο Μαρξ αυτό που συμβαίνει σήμερα θα αυτοκτονούσε. Η Αριστερά το έχει κάνει ήδη χρησιμοποιώντας τον πολιτιστικό Μαρξισμό και τα ανθρώπινα δικαιώματα ενάντια στον ίδιο της τον εαυτό, βάζοντας τέλος στην ύπαρξη της ντροπιάζοντας τους αληθινούς αριστερούς οι  οποίοι αντιστέκονται στα σχέδια του Σουλτάνου που κάνει το άσπρο μαύρο και ονομάζει φασίστες και τρομοκράτες όλους όσοι δεν του κάθονται… (φτυστός ο Τσίπρας).

Υ.Γ. Το παραπάνω κείμενο είναι μέρος ενός μεγαλύτερου κειμένου με τίτλο: ΠΟΛΕΜΟΣ που δεν έχει γραφτεί για να αρέσει σε όλους. Εκεί αναφέρω ότι η τουριστική βιομηχανία είναι τόσο αντιοικολογική, αντικοινωνική και ενεργοβόρος που προκαλεί όλους τους πολέμους των ημερών μας για το πετρέλαιο.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ