14.9.2020 8:20

Το μήνυμα του Δημάρχου Χίου Σταμάτη Κάρμαντζη για τη νέα σχολική χρονιά

Με τον καθιερωμένο αγιασμό ξεκινά σήμερα η επιστροφή των μαθητών στις σχολικές αίθουσες για την εκκίνηση της νέας σχολικής χρονιάς.

Φέτος, το χαρμόσυνο αυτό γεγονός εύλογα σηματοδοτείται από διαφορετικά και πρωτόγνωρα δεδομένα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και των μέτρων πρόληψης που χρειάζεται να τηρούνται ευλαβικά.

Ωστόσο, κάθε νέο ξεκίνημα σηματοδοτεί την αισιοδοξία, τη δημιουργία και τη θετική ενατένιση του μέλλοντος. Ιδίως, τα παιδιά μας αποτελούν τη μεγαλύτερη και πιο σπουδαία ελπίδα για το αύριο και την ίδια τη ζωή.

Ευχή όλων μας η σχολική χρονιά που ξεκινά να είναι ασφαλής, με υγεία για όλη την εκπαιδευτική κοινότητα και να επισφραγίζεται από δημιουργία και πρόοδο.

Οι υπάρχουσες δυσκολίες χρειάζεται να μην αποκαρδιώνουν αλλά αντιθέτως να δυναμώνουν τη θέληση και την πίστη στους στόχους και τα όνειρα και φυσικά να εφοδιάζουν τόσο τους μαθητές, αλλά και τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς με δύναμη και υπομονή, θετική διάθεση και αισιοδοξία.

Ο Δήμος Χίου και ο Δήμαρχος προσωπικά στέκονται συμπαραστάστες του εκπαιδευτικού έργου με κάθε διαθέσιμη δύναμη και μέσο.

Καλή Σχολική Χρονιά!

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ