4.4.2013 12:36

Πετυχαίνει τους προσωπικούς του στόχους ο κ. Αμπαζής

“Ένας “κομμουνιστής” Πρόεδρος εργαζομένων, που στηρίζεται στις δυνάμεις  της “τρικομματικής” που καταγγέλλει (ΔΑΚΕ – ΠΑΣΚ) για να εξασφαλίζει τη θέση του. Υποστηρίζει με σθένος  πως διεκδικεί το δίκαιο όλων  των εργαζομένων αλλά μόνο μέσα από τις γραμμές των ΠΑΜΕ, γιατί το υπόλοιπο 95% είναι ταγμένο στις «πουλημένες ηγεσίες της ΑΔΕΔΥ», την οποία ΑΔΕΔΥ καταγγέλλει συνεχώς ενώ είναι ο ίδιος Πρόεδρος του νομαρχιακού τμήματος. Σουρεαλιστικές καταστάσεις στο συνδικαλιστικό κίνημα που έχουν όμως την πολιτική τους εξήγηση.

Ο κ. Αμπαζής εξυπηρετώντας το κομματικό συμφέρον του και μόνο, έχει θέσει στο περιθώριο το Ν.Τ, λειτουργεί με διασπαστικές τακτικές και έχει και το θράσος να εγκάλει συναδέλφους του συνδικαλιστές για ολιγωρία. Δύσκολος ο ρόλος του αλλά αποδεικνύεται ότι τα καταφέρνει μια χαρά με την βοήθεια της ΔΑΚΕ και ενός μέρους της ΠΑΣΚ.

Ως αποτέλεσμα ένα απαξιωμένο δευτεροβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο στην χειρότερη πολιτική και οικονομική συγκυρία για του εργαζόμενους, πετυχαίνοντας τον στόχο και του ΠΑΜΕ αλλά και των δυνάμεων που υποστηρίζουν τις πολιτικές φτωχοποίησης του ελληνικού λαού, να υποβαθμίσουν ακόμα περισσότερο το θεσμικό όργανο εκπροσώπησης των εργαζομένων”.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ