5.7.2018 12:34

Ο «καημένος» ο Μανώλης που δέχεται πόλεμο και το ταχυδρομικό περιστέρι

Πόσες φορές τους τελευταίους μήνες δεν με έχει σταματήσει κόσμος στον δρόμο και με ρωτά: «Μα καλά γιατί περνάτε από χίλια κύματα τη δημοτική αρχή;» ή το άλλο επίπλαστο ερώτημα: «Γιατί δεν προβάλλετε τις θέσεις τους;».

Θεωρητικά λοιπόν έχουμε να κάνουμε με ένα κακό και εμμονικό μέσο δηλαδή τον «π», που έχει βαλθεί να διαβάλει με κάθε τρόπο τα καλά που έχει κάνει αυτή η δημοτική αρχή Βουρνού σε αυτό το νησί.

Περιφέρονται μάλιστα τελευταία δεξιά και αριστερά η πλειονότητα των συμβούλων της πλειοψηφίας και κλαίγονται γιατί λέει δέχονται ανηλεή πόλεμο από τον «π».

Θα θεωρήσω δεδομένο ότι αρκετοί από εσάς συνηγορείτε σε αυτή την άποψη και καλά κάνετε. Να δούμε όμως αν ο «π» δεν προβάλλει τις θέσεις της δημοτικής αρχής; Να δούμε κατά πόσο ο «π» θέλει να γράφει μόνο τα δικά του χωρίς να θέλει την αντίθετη άποψη;

Δευτέρα 2 Ιουλίου

Η εταιρεία «Οικόπολις» στέλνει επιστολή προς όλα τα τοπικά Μ.Μ.Ε. αποκαλύπτοντας ότι ο Δήμος λάμβανε επιδότηση για τη μεταφορά ανακυκλώσιμων υλικών στην Αθήνα και παρόλα αυτά συνέχιζε να χρεώνει την ιδιωτική εταιρεία για το έργο της μεταφοράς, χωρίς ποτέ να της αποκαλύψει ότι για ένα έργο που η ίδια χρεώνονταν, ο Δήμος λάμβανε χρήματα.

Επειδή δεν ήμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν οι καταγγελίες ευσταθούν αποφασίσαμε να καλέσουμε τους αυτοδιοικητικούς. Έτσι:

  • Έγιναν 2 κλήσεις τηλεφωνικά προς τον αντιδήμαρχο Γ. Μπελέγρη, οι οποίες δεν απαντήθηκαν ποτέ.
  • Έγιναν άλλες 2 κλήσεις τηλεφωνικά προς τον Μ. Βουρνού, οι οποίες επίσης δεν απαντήθηκαν.
  • Στάλθηκαν 2 μηνύματα μέσω Facebook στον αντιδήμαρχο Γ. Μπελέγρη, που δεν απαντήθηκαν.
  • Στάλθηκε 1 μήνυμα μέσω Facebook στον Δήμαρχο Μ. Βουρνού.
  • Στάλθηκε 1 μήνυμα μέσω e-mail στο γραφείο Τύπου του Δήμου Χίου στις 14:51 της Δευτέρας και με κοινοποίηση στο προσωπικό e-mail του Δημάρχου, χωρίς να απαντηθεί.
  • Στάλθηκε 2ο μήνυμα στις 17:10 μέσω e-mail που ο «π» παρακαλούσε για την απάντηση 4 απλών ερωτήσεων, χωρίς να απαντηθεί.
  • Στάλθηκε και 3ο μήνυμα την επόμενη ημέρα (3/7) στις 12:57 το μεσημέρι μέσω e-mail που παρακαλούσε εκ νέου για απαντήσεις σε 4 ερωτήματα, χωρίς επίσης να απαντηθεί μέχρι και σήμερα.

Καθίσταται λοιπόν σαφές και μέσα από αυτό το παράδειγμα ότι το πρόβλημα της παρέας των επιτυχημένων δεν είναι ότι δεν προβάλλονται οι θέσεις τους. Το πρόβλημά τους είναι ότι οι θέσεις τους προβάλλονται αλλά δεν μένουν ασχολίαστες από τον «π». Το πρόβλημά τους είναι ότι οτιδήποτε πράττουν και λέγουν δεν θα περάσει αβασάνιστα στο αναγνωστικό κοινό του «π» αλλά θα ερευνηθεί και θα κριτικαριστεί.

Υ.Γ.: Ζητάμε συγγνώμη που δεν στείλαμε τα ερωτήματα με το τελευταίο μέσο που διαθέταμε, το ταχυδρομικό περιστέρι αλλά εκείνη την ημέρα ήταν αδιάθετο.

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ