1.11.2019 13:54

Ο Ερντογάν και η πέμπτη φάλαγγα

Εδώ και χρόνια μιλάω και δημοσιεύω πράγματα που αφορούν το Όπλο της Μαζικής Μετανάστευσης, το οποίο εξαπολύει η Τουρκία ενάντια στην Ευρώπη και κυρίως ενάντια στην Ελλάδα και την Κύπρο. Προφανώς αναφέρομαι σε έναν υβριδικό πόλεμο, άγνωστο ακόμα από νομική άποψη, με τον οποίο θα πρέπει να ασχοληθεί η επιστήμη της βιοηθικής, προκειμένου να αναγνωριστεί σαν τέτοιος και να θεσπιστούν νέοι νόμοι που θα προστατεύουν την ανθρωπότητα από τέτοιες εγκληματικές πρακτικές κρατών, όπως η Τουρκία αλλά και ατόμων όπως εκείνα που βόσκουν μέσα στις Μ.Κ.Ο. Είναι πραγματικά ένας αληθινός πόλεμος, όπου τα πυρομαχικά που χρησιμοποιούνται εναντίον μας δεν είναι σφαίρες και βόμβες, αλλά ζωντανοί άνθρωποι.

            Όπως κάθε αληθινός πόλεμος όμως, έτσι και ο υβριδικός, έχει αληθινά κίνητρα και στόχους και διεξάγεται με την κατασκοπία, την παραπλάνηση, την παραπληροφόρηση, με την προπαγάνδα, τις απειλές, το σαμποτάζ, την υλική και ηθική φθορά του εχθρού, με τον χρηματισμό της πέμπτης φάλαγγας, (Μ.Κ.Ο.) και άλλα τέτοια κόλπα.

            Όποιος παρακολουθεί προσεκτικά τον δημόσιο διάλογο σε τηλεοράσεις και άλλα Μ.Μ.Ε. ,εδώ στην Ελλάδα και όχι μόνο, διαπιστώνει ότι σιγά – σιγά έχουν μάθει όλοι να περιγράφουν την κατάσταση και να προβλέπουν δραματικές εξελίξεις, αλλά μέχρι εκεί. Η Τουρκία καλπάζει παραβιάζοντας το Διεθνές Δίκαιο και εμείς καλπάζουμε δίπλα της (όχι εναντίον της), εφαρμόζοντας το ευάλωτο Διεθνές μας δίκαιο…

            Δηλαδή όλοι μιλούν για την εργαλειοποίηση – υβριδοποίηση του Διεθνούς Δικαίου, των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και την μετατροπή τους σε πυρηνικό όπλο, το οποίο η Τουρκία έχει στρέψει εναντίον μας, για να καταστρέψει τον πολιτισμό μας, ξεχνώντας όμως (όλοι αυτοί που ομιλούν), ότι το Διεθνές μας Δίκαιο δεν έχει καμία σχέση με το Ισλαμικό Δίκαιο.

            Δηλαδή, όταν ο Ερντογάν καταπατά και εργαλειοποιεί το Διεθνές Δίκαιο, το απολαμβάνει και το θεωρεί επιτυχία, διότι έτσι δεν καταπατά το ισλαμικό δίκαιο. Αυτό, οι Δυτικοί αδυνατούν να το κατανοήσουν και έτσιι αυταπατώνται λόγω των προκαταλήψεων τους.

            Ακούω πρωθυπουργούς, υπουργούς, βουλευτές και καθηγητάδες που πολλοί απ’ αυτούς είναι πανέξυπνοι και πολύ αξιόλογοι άνθρωποι, να προτείνουν λύσεις μέσα όμως στα πλαίσια του Διεθνούς μας Δικαίου και να φαντάζονται τον Ερντογάν να υπακούει σε νόμους και θεσμούς (ΟΗΕ, ΝΑΤΟ) που μέχρι σήμερα τους έχει καταπατήσει και εξευτελίσει με κάθε τρόπο και σε κάθε ευκαιρία. Έτσι το Διεθνές Δίκαιο από πανάκεια έγινε προκατάληψη που μας τυφλώνει, και αυτό γιατί σταμάτησε να εξελίσσεται μετά την κατάρρευση της Κοινωνίας των Εθνών και του ΟΗΕ. Σε αυτό το θέμα της στασιμότητας και της κατάρευσης του Διένθους Δίκαιου και του ΟΗΕ, μόνο η κυρία Del ponte έχει επικοινωνήσει (πνευματικά) μαζί μου. Οι υπόλοιποι δεν το έχουν πάρει χαμπάρι ακόμα.

            Ο Δούρειος Ίππος του Οδυσσέα δεν ήταν ένα ξύλινο άλογο, αλλά ήταν η εργαλειοποίηση των προκαταλήψεων του εχθρού για να τον ξεγελάσουμε και να τον νικήσουμε. Ο Οδυσσέας μετά από αυτό, συνέχισε την πολυμήχανη και περιπετειώδη ζωή του και δεν έμεινε κολλημένος στον Δούρειο Ίππο του, αλλά τον άφησε στην Τουρκία και στον Ερντογάν για να παίζει... Δηλαδή είναι ντροπή μας να την πατάμε με τόσο αρχαία κόλπα. Το μεταναστευτικό είναι ο  Δούρειος Ίππος που πρέπει να πυρπολήσουμε.«Δεν μπορείς να απαγορεύσεις στα πουλιά της δυστυχίας να πετάνε πάνω από το κεφάλι σου, μπορείς όμως να τους απαγορεύσεις να κάνουν φωλιές μέσα στα μαλλιά σου», γι’ αυτό γύρισε ο Οδυσσέας στην Ιθάκη και γι αύτο έδιωξε όλους τους μνηστήρες μέσα από το σπίτι του.

            Γι’ αυτό και εγώ προτείνω να δημιουργηθεί η συμμαχία Κύπρου, Ελλάδας, Γαλλίας, Αιγύπτου, Λιβύης και ίσως Ιταλίας, για να δημιουργήσουμε Hot spot στην ελεύθερη Λιβύη, έξω από την τουρκοκρατούμενη Λιβύη, την οποία καλό θα ήτανε να την ξαναπελευθερώσουμε όπως το έκαναν οι πατεράδες μας τότε που πολέμησαν στην Β. Αφρική ενάντια στους Γερμανούς κατακτητές της.

            Αυτή η πρόταση, σίγουρα θα κάνει έξω φρενών τους Τούρκους κατακτητές και τους σύμμαχους τους μέσα και έξω από την Ελλάδα και γι’ αυτό ακριβώς είναι η σωστή. Και μιας και το έφερε η κουβέντα θα γράψω δυο γραμμούλες για όσους δεν γνωρίζουν τι είναι η «πέμπτη φάλαγγα». Στον Ισπανικό εμφύλιο πόλεμο, ο δικτάτορας Φράνκο πολιόρκησε την Μαδρίτη με τέσσερις στρατιές (φάλαγγες) και άρχισε τον πόλεμο με την βοήθεια του εθνοσοσιαλιστή και αντικαπιταλιστή Χίτλερ και του Μουσολίνι.

            Ο στρατηγός των δημοκρατών που υπερασπιζόταν την Μαδρίτη, είπε σε κάποια στιγμή του αγώνα: Δεν έχω πρόβλημα με τις τέσσερις φάλαγγες του εχθρού. Μπορώ να τις νικήσω, όμως έχω σοβαρό πρόβλημα με τα τσιράκια του Φράνκο που είναι κρυμμένα ανάμεσά μας και αποτελούν την πέμπτη φάλαγγα.

            Ήταν όλοι αυτοί που προπαγανδίζοντας τα επιχειρήματα του Φράνκο ή του Ερντογάν, διέβαλαν τον αγώνα και τους αγωνιστές, τους σαμποτάριζαν, τους πυροβολούσαν πισώπλατα και καταρράκωναν την αισιοδοξία και το ηθικό του λαού. Στην Ισπανία, οι δημοκράτες δεν μπόρεσαν να εντοπίσουν και να απομονώσουν τους πεμπτοφαλαγγίτες που δρούσαν ανάμεσά τους υπηρέτοντας τα συμφέροντα του εχθρού και γι’ αυτό νικήθηκαν. Μακάρι να μη συμβεί και σε εμάς το ίδιο, κύριε Μουζάλα και κύριε Αβραμόπουλε. Οι μεταναστευτικές ροές αφορούν εκατοντάδες εκατομμύρια μουσουλμάνους, μόνο από την υποσαχάρια Αφρική. Όποιος γνωρίζει το ποτέ και το γιατί  θα σταματήσουν αυτοί οι άνθρωποι να έρχονται να το πει και σε εμάς για να το μάθουμε…

Εγώ που δεν έχω παιδία ,απλώς ανησυχώ. Έσεις πρέπει να τρέμετε!

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ