22.9.2020 9:40

Μερικά ερωτήματα για τον Καταρράκτη

Όταν πριν ένα χρόνο ανέλαβε τα καθήκοντά της η νέα Δημοτική Αρχή, πιστεύαμε ότι τα έργα που βρίσκονται στο στάδιο της υλοποίησης από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή θα άρχιζαν να εκτελούνται.

Επειδή μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει τίποτα, θα ήθελα να απευθύνω κάποια ερωτήματα στον κ. Δήμαρχο και περιμένω απαντήσεις.

  1. Τι έγιναν τα χρήματα και σε ποιο στάδιο βρίσκεται η κατασκευή της πεζογέφυρας στον Καταρράκτη;

  2. Σε ποιο στάδιο βρίσκεται το έργο ανάπλασης της παρόδου της παραλιακής του Καταρράκτη;

  3. Γιατί τα συνεργεία του Δήμου δεν καθαρίζουν το τμήμα του χειμάρρου προς τις πηγές για να υπάρχει πρόσβαση στο συνεργείο της ΔΕΥΑΧ για τον καθαρισμό τους με αποτέλεσμα να χάνονται 40-50 κυβικά μέτρα νερού καθημερινά;

  4. Γιατί δεν εκτελέσθηκε η αγροτική οδοποιία;

  5. Γιατί δεν έχει αποκατασταθεί ο σπασμένος πάσσαλος του Δημοτικού Φωτισμού στην παραλία εδώ και 8 μήνες; (πιθανόν να υπάρχει ρεύμα)

  6. Ο ρόλος των υπηρεσιών του Δήμου και ορισμένων Προϊσταμένων του είναι να εξυπηρετούν ιδιωτικά συμφέροντα;

Όλα αυτά και άλλα πολλά είναι η ουσία κ. Δήμαρχε και όχι οι αναρτήσεις στο διαδίκτυο κάποιων συνεργατών σας που αρέσκονται να εκπαιδεύουν τους εαυτούς τους για το ανύπαρκτο έργο τους.

Καταρράκτης 18/9/2020

Γεώργιος Ποταμούσης

Κάτοικος Καταρράκτη

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ