9.6.2022 14:23

Χίος - Ψαρά με ΚΤΕΛ

Τώρα που ξεκίνησε και πάλι, για την φετινή θερινή περίοδο η πολύ επιτυχημένη τα τελευταία χρόνια ακτοπλοϊκή σύνδεση των Ψαρών με τα Λιμιά Βολισσού, είναι νομίζω μια πολύ καλή ευκαιρία για το υπεραστικό ΚΤΕΛ Χίου να προσαρμόσει κάποια δρομολόγιά του στις ώρες αφιξοαναχώρησης του πλοίου Ψαρά Γκλόρυ.

Κάθε Τετάρτη, Σάββατο και Κυριακή λοιπόν θα ήταν πολύ σημαντικό για την περιοχή της Βολισσού και φυσικά για τα Ψαρά, αλλά και συμφέρον για το ίδιο το ΚΤΕΛ να καθιερωθούν δρομολόγια, ένα πρωινό και ένα απογευματινό ΧΙΟΣ-ΒΟΛΙΣΣΟΣ-ΛΙΜΙΑ με ανταπόκριση προς και από Ψαρά και επιστροφή στη Χίο. 

Τα δρομολόγια αυτά θα τονώσουν την επισκεψιμότητα της περιοχής Βολισσού αλλά και των Ψαρών, θα ενθαρρύνουν τις ημερήσιες ή διήμερες εκδρομές ντόπιων κ τουριστών, επίσης θα μπορούν να συνδυαστούν και με ολοήμερη εκδρομή- προσκύνημα στην Αγία Μαρκέλλα, ώστε να εξυπηρετήσουν πιστούς αλλά και τον θρησκευτικό τουρισμό.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ