26.1.2015 12:57

Ευχαριστώ

Με αίσθημα ευγνωμοσύνης ευχαριστώ τους χιλιάδες συμπολίτες μας που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους. Μόλις σε δυο εβδομάδες μια μικρή ομάδα που την ένωνε η αγάπη και οι αξίες της υγιούς πολιτικής και η ανιδιοτελής προσφορά, κατόρθωσε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα. Δίχως οικονομικούς πόρους και σύστημα «υποστήριξης» ικανοποίησε σε μεγάλο βαθμό τους στόχους και συνέβαλε αποφασιστικά στη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στη Χίο και την πρωτιά σε πανελλήνιο επίπεδο.  

Ευχαριστώ ιδιαίτερα, τους συμπολίτες μας από άλλους πολιτικούς χώρους που πίστεψαν σε εμένα και με θαρραλέα υπέρβαση συμμετείχαν ενεργά και συνέβαλαν σε αυτό το αποτέλεσμα.

Ο λαός της Χίου γνωρίζει και πρόσωπα και έργα. Το συγκεκριμένο εκλογικό αποτέλεσμα είμαι βέβαιος ότι τις επόμενες ημέρες θα αξιολογηθεί στην πραγματική του διάσταση.  

Το ταξίδι ήταν γεμάτο εμπειρίες και συγκινήσεις και έδωσε την ευκαιρία για τη δημιουργία δεσμών φιλίας και εκτίμησης. Θα συνεχίσουμε, όλοι μαζί, με υπευθυνότητα και πάθος να υπηρετούμε τον τόπο μας. Αυτή την καινούργια ημέρα για την πολιτική ζωή της χώρας εύχομαι η Ελλάδα να βρει τον δρόμο για την ευημερία.

Σας ευχαριστώ

Σταύρος Μιχαηλίδης

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ