22.6.2012 12:46

Ελπίδες ξανά για νέα προοπτική στη Χίο

 

Η συγκρότηση κυβέρνησης με τη στήριξη τριών κομμάτων αναμφισβήτητα ικανοποιεί το λαϊκό συναίσθημα. Ήταν απαίτηση για μια κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης για να ανακόψει τον κατήφορο και να επιδιώξει σιγά-σιγά την ανασυγκρότηση και την αναδιάρθρωση της χώρας. Τα προβλήματα  είναι μεγάλα, οι πιθανότητες, όμως, πολλαπλασιάζονται με πολιτική και κοινωνική κοινή πλεύση.

 

Η αναμενόμενη υπουργοποίηση του Χιώτη Βουλευτή Κωστή Μουσουρούλη, πολύ περισσότερο που του ανατέθηκε το εξαιρετικά σημαντικό Υπουργείο της Ναυτιλίας και του Αιγαίου μας ικανοποιεί ακόμα περισσότερο και ανοίγει για την Χίο, το Αιγαίο ένα παράθυρο ελπίδας, όχι μόνο γιατί αναλαμβάνει, μετά από μισό αιώνα, ένας Χιώτης ξανά το τιμόνι της μεγαλύτερης βιομηχανίας της χώρας αλλά κυρίως γιατί ο νέος Υπουργός έχει καταθέσει έγκαιρα το όραμά του, τις προτάσεις του για τη συμμετοχή και συμβολή του τόπου μας στις νέες προοπτικές που δημιουργεί η επανασύσταση του ναυτικού υπουργείου.

 

Η Χίος γνωρίζει τα θέματα, έχει την τεχνογνωσία, ελέγχει τα θαλασσινά πράγματα σε διεθνές επίπεδο και αναμφισβήτητα μπορεί να παίξει το ρόλο που της ταιριάζει.

 

Αυτή τη σημαντική ημέρα για τον ίδιο και τον τόπο μας, του ευχόμαστε καλή δύναμη και επιτυχία.

 

Σ Μιχαηλίδης

Υποναύαρχος (ε.α) Λ.Σ.

Δημοτικός Σύμβουλος 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ