18.4.2018 10:45

Η καμένη κοκκινοσκουφίτσα και ο γκρίζος Λύκος

Όποιος διαβάσει προσεκτικά το παραμύθι της Κοκκινοσκουφίτσας και του λύκου, θα διαπιστώσει ότι το θύμα της ιστορίας ήταν τελικά ο λύκος! Όλα τα πρόσωπα της ιστορίας, για να μην πω του δάσους, λειτουργούν με τέτοιο τρόπο σαν να την έχουνε κυριολεκτικά στημένη σε αυτόν τον κακόμοιρο εισβολέα.

                Έτσι, επειδή όπως είναι φυσικό, υπάρχουν κίνδυνοι, καλό θα ήταν για τον λύκο να μην πηγαίνει μόνος του στο δάσος, αυτό άλλωστε είναι και το ηθικό δίδαγμα της ιστορίας.

                Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έχει βέβαια καθαρίσει το δάσος και έχει δημιουργήσει μια μεγάλη νησίδα ειρήνης και σταθερότητας στην περιοχή, όπου δεν ελλοχεύει κανένας κίνδυνος για κανένα λύκο. Δηλαδή μπείτε γκρίζοι λύκοι, αλέστε και αλεστικά μη δώσετε. Και να σκεφτείτε συνέλληνες ότι αυτούς τους ανθρώπους τους πληρώνουμε για να μας κυβερνάνε και να μας προστατεύουνε.

                Το ξανασκέφτηκα σήμερα 17 Απριλίου του 2018, βλέποντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ένα πλοιάριο του Λιμενικού Σώματος να απαγορεύει την πρόσβαση ελλήνων στην Ελληνική βραχονησίδα Μικρός Ανθρωποφά, επειδή η Τουρκία λέει ότι… Να μην προκαλούμε … Ψυχραιμία… Τι να πει κανείς; Σκέφτηκα, μόνο ότι αυτούς τους ανθρώπους τους πληρώνουμε και από πάνω!!!

Τώρα θα έπρεπε να υπήρχαν πενήντα ψαρόβαρκες και να ψαρεύουν ειδικά γύρω από τον Μικρό Ανθρωποφά ενώ άλλες πενήντα ελληνικές οικογένειες να έκαναν εκδρομή πάνω του. Ειδικά τώρα και μάλιστα το Λιμενικό να τους προστάτευε και όχι να τους απαγορεύει την πρόσβαση.

Τι ψυχραιμία και ψυχραιμία;

Ψυχρόαιμα είναι μόνο τα ανεγκέφαλα ερπετά που γράφουν στους τοίχους μας NO BORDER για χάρη της Τουρκίας και της κατοχικής κυβέρνησης.

Ειδήσεις σήμερα

Γίνε Συνδρομητής στον Έντυπο «π». Αποστολή σε όλη την Ελλάδα με 25€/εξάμηνο

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ