14.7.2017 13:27

Δεν υπήρχε λόγος ακύρωσης του Συνεδρίου του ΕΟΑΕΝ στις Οινούσσες

Με ιδιαίτερη λύπη διάβασα το δημοσίευμα του «πολίτη», όπου για πρώτη φορά πληροφορήθηκα το σχεδιασμό του Επιμελητηρίου Χίου και την αρχική απόφαση του Ομίλου Νησιωτικών Επιμελητηρίων να πραγματοποιήσουν τη συνεδρίασή τους στις Οινούσσες. Δεν είχα καμία ενημέρωση ούτε από το Δήμο, ούτε από το Επιμελητήριο.

Ήθελα να ενημερώσω όλους όσους έσπευσαν άκριτα ν' ακυρώσουν την συνεδρίαση ότι έχουμε επαρκέστατη συγκοινωνιακή σύνδεση του νησιού μας με το Ε/Γ-Ο/Γ «ΟΙΝΟΥΣΣΑΙ ΙΙΙ». Το πλοίο μας διαθέτει πρωτόκολλο 250 επιβατών και θα διατίθετο (αν εζητείτο) να μεταφέρει τους συνέδρους. Επίσης υπάρχουν αρκετά θαλάσσια ταξί. Ο ΣΦΟ διαθέτει ακόμη μεγάλη κλιματιζόμενη αίθουσα διαλέξεων με οπτικοακουστικό εξοπλισμό και πολυμέσα και χωρητικότητα άνω των 120 ατόμων.

Τέλος, ενημερώνω όσους δεν γνωρίζουν ότι στην αίθουσα του ΣΦΟ έχει πραγματοποιηθεί στο παρελθόν ετήσιο Συνέδριο των Lloyd's, καθώς και Ναυτικό Συνέδριο σε συνεργασία Πανεπιστημίου Αιγαίου-Ιδρύματος Τσάκου και ΣΦΟ με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή.

Η συνεδρίαση του ΕΟΑΕΝ θα απέφερε πολλά οφέλη για το ακριτικό νησί μας. Θα έδιδε μια ξεχωριστή ευκαιρία να γνωρίσουν οι Επιμελητηριακοί εκπρόσωποι τις Οινούσσες, να έρθουν σε επαφή οι τοπικοί επιχειρηματίες με τους επιχειρηματίες άλλων νησιών, να ακούσουμε και να συζητήσουμε πολλά χρήσιμα πράγματα. Επομένως πρέπει να μάθουμε γιατί ακυρώθηκε αυτή η αναπτυξιακή πρωτοβουλία.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ