13.6.2016 9:28

Απλά θλίψη!

Με την παρουσία κορυφαίων παραγόντων της πολιτειακής, πολιτικής και θρησκευτικής εξουσίας, εκπροσώπων της οικονομικής ελίτ και επιλεγμένων μελών της τοπικής κοινωνίας, τελέσθηκαν με κάθε μεγαλοπρέπεια στο Πυργί της Χίου τα εγκαίνια του Μουσείου Μαστίχας ιδιοκτησίας του Πολιτιστικού Ιδρύματος της Τράπεζας Πειραιώς.

Ανακεφαλαιωμένη σκανδαλωδώς με χρήματα του ελληνικού λαού η Τράπεζα Πειραιώς έρχεται τώρα εξαγνισμένη πλέον να επιτελέσει το «κοινωνικό της έργο», καλύπτοντας οργιώδεις παραλείψεις, κενά και ανικανότητες όλων όσων διαχειρίσθηκαν αλλά απέτυχαν παταγωδώς να προσφέρουν στη χιώτικη κοινωνία ένα έργο εξέχουσας πράγματι σημασίας, έργο πνοής όπως εύστοχα χαρακτηρίστηκε και είναι πράγματι το Μουσείο Μαστίχας. 

Λίγες μέρες μετά την επιχειρούμενη κατάργηση της αναγκαστικότητας στην κορυφαία συνεταιριστική ένωση της Χίου –με την οποία φαλκιδεύεται στην ουσία η λειτουργία της Ε.Μ.Χ- τα εγκαίνια του Μουσείου Μαστίχας του ευαγούς Πολιτιστικού Ιδρύματος της Τράπεζας Πειραιώς από εκπροσώπους της πολιτικής και οικονομικής ελίτ καταδεικνύουν τον πραγματικό στόχο της ασκούμενης πολιτικής  που δεν είναι άλλος από το κτύπημα του αγροτικού συνεταιριστικού κινήματος στο νησί και την υπονόμευση του πρωτοποριακού και αναντικατάστατου ρόλου της Ε.Μ.Χ. 

Παρόντες ο Υπουργός Ανάπτυξης του μεταλλαγμένου πλέον ΣΥΡΙΖΑ και θλιβεροί ουραγοί οι προσκεκλημένοι εκπρόσωποι της Τοπικής μας Αυτοδιοίκησης.

 Απλά θλίψη!

 

                          

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ